Dziennik Pracy - Sh4ker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Sh4ker (/Temat-Dziennik-Pracy-Sh4ker-70746) |
Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 08-06-2013 11:47 Witam na FireCash zarabiam od 2 miesięcy, ten temat będzie mi pomagał na nowej drodze zarabiania na PPA. Do tej pory Zarobiłem 6$ na bloggerze, lecz teraz biorę się porządnie do roboty. Nick = Sh4ker ( proszę o podniesienie stawki ) Dzień 1 : - Kupno Domeny za 0.98$ w promocji z ukryciem danych ( było dużo pytań gdzie kupiłem, zrobiłem to według tego poradnika Domena za 0.98$ z ukryciem danych.) - Zakup Hostingu na Mintshost - Instalacja WP - Ogranięcie nowej strony itp. Zarobek 0$ Dzień 2 : - Dodanie kolejnych postów - Pingowanie strony i jej podstron - Początek używania GSA Zarobek 1.71$ Dzień 3 : - Nowe posty - Wtyczka Seo Zarobek 4.19$ Dzień 4 : - Tylko jedno pobranie z rana - Potem coś namotałem i czekam na backup plików Zarobek 1.64$ Dzień 5 : - Dzisiaj nie zarobiłem nawet jednego $ - Za to rekord wejść w mirrory coś czuję że jutro dopiero zobaczę jakąś fajną kwotę Zarobek 0$ Dzień 6 : - Odnotowuję coraz więcej wejść na stronkę chyba się powoli rozkręca - Używanie GSA na wirtualnej maszynie Zarobek 0$ Dzień 7 : - Kolejny dzień bez żadnego pobrania - Promowanie filmików na youtube SYV - Dodanie tematu do działu Dyskusja o Uploadzie dla większej widowni Zarobek 0$ Dzień 8 : - Pierwszy polecony ( zobaczymy może go czegoś nauczę i dostanę % ) - Początek korzystania z DailyMotion Zarobek 1.64$ Dzień 9 : - Kupienie niszy od Zemixa za 5zł - Dodanie jednej z nich zobaczymy co z tego wyjdzie Zarobek 0$ Dzień 10 : - Dodanie kolejnych nisz od Zemixa - Nowe filmiki dodane do DailyMotion - Już 10 dzień prowadzę mój dziennik Zarobek 2.48$ Dzień 11 : - Ban na YouTube oraz skończenie z dodawiem filmików na YT - Zbieranie Lajków do FacebookBoxa żeby było wiarygodniej - Nowy wypasiony Theme ! Zarobek 0$ Dzień 12 : - Nic nie zrobiłem - Ps. Chyba jestem posiadaczem najdłuższego dziennika pracy Zarobek 0$ Dzień 13 : - Po przeczytaniu postów powrót do Youtube - Korzystam już z enchancevievs Zarobek 0$ Dzień 14 : - Kolejny dzień promowania tym razem lajki, komenty itp. - Bardzo dużo wejść w mirrory może przez noc coś wpadnie w końcu Zarobek 0$ Dzień 15 : - Po prostu dalej ładuje te pkt w filmiki Zarobek 0$ Dzień 16 : - Zostawiłem rano odpalonego Syv, enchancevievs, u2bvievs ( więc nabiło się dużooo punktów ) - Dodanie 2 nowych filmików na YT - Extremalne promowanie Zarobek 0$ Dzień 17 : - Znowu wydane mega dużo pkt na promocje filmików - Rekord Uu 176 Zarobek 0.86$ Dzień 18 : - Mega dużo wejść z youtube - Dostałem wiele komentarzy które edytowałem, teraz podnoszą wiarygodność wpisów Zarobek 0$ Dzień 19 : - 2 nowe posty - 1 filmik youtube Zarobek 0$ Dzień 20 : - Wchodzę sobie rano a tutaj Francja, niedość że pierwsza Francja w życiu to jeszcze 2 razy pod rząd - Już skacze pod sufit ! - W motywacji dodałem 2 nisze od Surfera ! Zarobek 32.22$ Dzień 21 : - Wakacje ! - Dzisiaj nic nie zrobiłem Zarobek 0$ Dzień 22 : - 1 nowy polecony - 2 nowe posty - 1 filmik youtube - Zbieranie pkt na mega wypromowanie go ! Zarobek 0.03$ Dzień 23 : - Zlecenie wypłaty ( 52.74$ ) - Ponowne używanie GSA Zarobek 1.51$ Dzień 24 : - Przeniesienie się do AC (Astrocash!) - Pozycjonowanie za pomocą GSA - Strona z jedną niszą na blogspocie pod Polaków Zarobek 1.35$ Dzień 25 : - Dodanie 1 mega rozbudowanego posta - Pozycjonowanie GSA - Promowanie youtube Zarobek 1.53$ Dzień 26 : - Nowe posty - Dzisiaj mam w planach katalogowanie strony Zarobek 2.52$ Dzień 27 : - Dalszy ciąg katalogowania - 1 nowy post Zarobek 0.63$ Dzień 28 : - Znowu dodatłem stronę do 15 katalogów - Chyba mam chodliwą niszę Zarobek 7.52$ Mały dopisek wpadła Francja ! Za 20.79$ ! Wow ! Nagle znowu usłyszałem deszcz monet ! Pobranie za 6.84$ ! Co za dzień ! No po prostu nie wierzę kolejne pobranie za 6.53$ w sumie zarobiłem już dzisiaj 35.61$ ! Dzień 29 : - Dodawanie do kolejnych katalogów - Wczoraj 37.10$, ale dzisiaj też nie najgorzej - Wyłapkowanie filmiku na yt - W końcu jakieś porządne zarobki ! Zarobek 30.29$ To już chyba tyle na dzisiaj, $34.15 ! Niestety usunęli mi filmik youtube promujący tą super nisze, jutro go znowu wrzucę. Dzień 30 : - Wrzucenie filmiku od nowa - Promowanie go - I oczywiście katalogowanie - Oraz już 30 dzień prowadzę mój dziennik ! Zarobek 8.10$ Dzień 31 : - Codzienne czynności - Po usunięciu mega wypromowanego filmiku nie jest tak wesoło Zarobek 1.35$ Dostałem 10k credistsów na u2bvievs więc odrazu je pompuje w fimik Dzień 32 : - Katalogowanie i promowanie czyli standardzik - Niestety te oflagowanie jest dla mnie straszne Zarobek 0$ Dzień 33 : - To co zawsze - Już nie mogę się doczekać aż wszystko wróci do normy Zarobek 0$ Dzień 34 : - Katalogowanie oraz promowanie filmiku yt ( już prawie 5k wievs 140łapek i 14 komentarzy) - 4 nowe posty - Pingowanie ich Zarobek 0$ Wpadło 1 pobranie za 1.35$, więc chociaż dzisiaj nie jestem z zerem. Jutro z rana wyjeżdżam na motor, więc nie będę miał zbytnio możliwości aktualizacji. A szkoda bo od ponad miesiąca aktualizuje codziennie ale chyba coś wykombinuje i na wieczór będę się z wami dzielił postępami. Wczoraj 0$, ponieważ nie mam za bardzo dostępu do komputera. Ale i tak staram się z wami dzielić moimi zarobkami, jak i również postępami. Dzień 34-35 : - Nic Zarobek 0.05$ Doszło pobranie za 1.35$ nic nie robie ale nie ma biedy Dzień 36 : - Hej ! Hej ! Hej ! Dopiero co wróciłem zobaczyłem zarobki na AC, i jakaś skromna sumka była - Jutro znowu wracamy do roboty - A dzisiaj troszkę pkt dam w filmik YT Zarobek 1.58$ Dzień 37 : - 2 nowe posty - Pingowanie - Oby coś do wieczora jeszcze wpadło Zarobek 1.53$ Przekroczyłem barierę 100$ miesięcznie ! Takie małe nic ale cieszy ! Bo wpadły jakieś 2 pobrania z 3 świata łącznie za 0.37$ Dzień 38 : - Katalogowanie - Podlajkowanie filmiku YT Zarobek 0.04$ Dzień 39 : - W końcu odłączyłem się od youtube co bardzo mnie cieszy - Wreszcie mam wejścia z google już prawie nic z YT - Katalogowanie Zarobek 0.86$ No co wpadł jeszcze pakistan za 0.04$, ale najbardziej cieszy mnie fakt iż już nie korzystam z YouTube. Tylko google, w końcu. Dzień 40 : - 40 dzień ! - Nowy post - Pingowanie - Wieczorem katalogowanie - Ostatnio mam codziennie pobrania, ale niestety z 3 świata Zarobek 0.05$ Dzień 41 : - Znowu pobranie z najsłabszego kraju - Dodanie do 15 katalogów Zarobek 0.04$ Dzień 42 : - Ustawiłem ręcznie oferty, ale jeszcze zobaczę jak to będzie - Dodam zaraz do katalogów - 1 nowy post Zarobek 0.00$ No i to co zwykle, mogłem się domyślić. Wpadł Iran, za 0.04$. Co się dzieje, ostatnio mam tylko takie pobrania. Dzień 43 : - Dodaje nowego posta - Pignuje - A następnie kataloguję Zarobek 0.91$ Dzień 44 : - Mój dziennik był 3 w konkursie ! Wydałem FG na strefe dla wtajemniczonych. - Póki co nie zrobię nic ponieważ dzisiaj wyjeżdżam Zarobek 0.18$ Wróciłem ! Przez te dni zarobiłem 8.69$, czyli nie jest źle ponieważ nic nie robiłem przez ten czas. Dzień 45 : - Zdobywanie backlinków - Danie z powrotem ofert na Autopilota Zarobek 0$ Dzień 46 : - Pisanie nowego posta na bloga - Fake komentarze na stronce Zarobek 1.49$ Doszło kilka Egiptów i Indi, czyli jak zawsze 3 świat. I w sumie dzisiaj, 1.61$ Dzień 47 : - Kupienie usługi za 5$ na Fiverr od Crorkservice - Kupienie za 4$ WP Auto-Comment tool - Zdobywanie backlinków - Ogólnie na bogato, teraz pozostaje mi czekać na efekty Zarobek 0$ Wpadło pobranie z USA za 1.04$ ! Więc tego dnia nie kończę z zerem na koncie, dodałem 1 posta. Dzień 48 : - Nowy Post - Katalogowanie za pomocą IMTalk.org - Pingowanie - Fake komentarze Zarobek 0.11$ Dzień 49 : - Hej Hej Hej ! Zleciłem pierwszą w zyciu wypłatę z AC, w wysokości 114.03$ ! - Dzisiaj nic zawalony dzień Zarobek 2.84$ Dzień 50-51 : - Stuknął 50 dzień ! - Miałem wyjazd więc nic nie zrobiłem - Wczoraj 0.12$ - Dzisiaj 4.03$ Zarobek 4.15$ Dzień 52 : - Katalogowanie - Znowu używam GSA xD - 2 Nowe Posty ( Narazie jeden, drugi już idzie powoli.) - Pingowanie ich Zarobek 1.46$ Dzień 53 : - Dzisiaj piękne zarobki ! - Planuje znowu 2 nowe posty - GSA - Katalogowanie - Pingowanie Zarobek 8.24$ Dzień 54 : - Nie wiem co się dzieje miałem drastyczny spadek Uu, dzisiaj tylko 3 kliki w linki :/ - 2 nowe posty - GSA - Katalogowanie - Pingowanie - Wracam do YouTube, tak znowu się zaczyna promowanie itp. Może zarobki się zwiększą Zarobek 0$ Miałem 20k creditsów na u2bvievs więc nie było źle, już widzę efekty YT. Nisza którą pompowałem na YT przyniosła dziś 0.90$, ale jestem zmuszony na YouTube bo miałem taki spadek Uu że to masakra. Dzień 55 : - Dzisiaj niestety nie miałem zbytnio czasu - Zbieranie PKT na promowanie filmików YT Zarobek 0$ Dzień 56 : - Ten spadek Uu mnie po prostu przeraża - Zbieranie PKT na u2bvievs i SYV - Promowanie filmików Zarobek 0.14 ( z refa )$ Dzień 57 : - Dzisiaj więcej myślenia i czytania jak tutaj zarobić HAJS - Promowanie filmików - Opracowałem swoją unikalną metodę na zarobek, jutro się okażę czy wypali. Wydaję mi się super, i być może coś z niej wyciągnę. - Na jutro dużo planów związanych z PPA, a czas jutro mam. Zarobek 0.10$ Dzień 58 : - 1 nowy post - 1 nowy filmik - Zbieranie PKT na promowanie go Zarobek 0.07 ( z refa )$ Dzień 59 : - Promowanie Video na YT - Jestem zdesperowany, i bardzo zasmucony brakiem porządnych leadów. Jeśli ktoś jest chętny, może mi pomóc. Proszę o kontakt PW, a potem podam GG. Ktoś o dobrym sercu, naprawdę niech się zgłosi zobaczy co i jak pomoże. Zapraszam na PW, z góry dziękuje. Zarobek 0.00$ Witam ! Chciałbym oficjalnie zakończyć dziennik pracy ! Bo już i tak codziennie wykonuję te same czynności ! Przez ostatnie dni żadnych pobrań ! Dopiero od wczoraj się ruszyło bo najpierw 1.23$, a dziś 1.46$ ! Więc co zarobki idą dalej, nadal kataloguję dodaję posty itp. Kto nie czytał mojego dziennika może sobie go przeczytać bo zostawiam go ! A kto czytał niech skończy. Bo już go nie prowadzę ! Dziękuje wszystkim którzy mi pomagali i udzielali się w temacie, Pozdrawiam ! Hej Witam was ! Dzisiaj wielki powrót ! Ponieważ na jakiś czas skończyłem z PPA, z różnych przyczyn ! To wracam ! Po tylu tygodniach nic nie robienia mam w tym msc 4.14$ ! Czas wsiąść się w garść, i do roboty ! Ogłaszam oficjalną reaktywację mojego dziennika ! Dzień 60(pierwszy po przerwie) : - Ponowne zapłacenie hostingu - Zbieranie PKT na promo video - Patrzę na swojej stronie jakie nisze warto promować na YT Zarobek 0.00$ Dzień 61 : - Promuje YT od zera, zobaczymy. Czekam na pierwsze efekty, tylko dobrze nabije wyś. itp. - Zbieranie PKT na promo video - Promowanie 2 filmików YT Zarobek 0.00$ Dzień 62 : - 1 filmik wypromowany biorę się za 2 - Zbieram PKT na promocję drugiego filmiku - Szukam nowego do promocji, i czekam na pierwsze efekty Zarobek 0.00$ Dzień 63 : - Bum ! Pierwsze efekty z promocji filmików już widać, pierwszy lead ! - Zbieranie PKT ! - Promocja kolejnych filmików Zarobek 0.81$ Dzień 64 : - Zbieram PKT ! - Promuje kolejny filmik Zarobek 0.00$ Dzień 65 : - Zbieram PKT ! - Myślę nad nową niszą, oraz filmikiem do niej - Lajkuje jeszcze trochę te starsze filmiki Zarobek 0.57$ Dzień 66 : - Zbieram Punkty na promocję filmików - Mam nowe konto zweryfikowane na FB, więc nabijam PKT na addmefast Zarobek 0.05$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Roxi5017 - 08-06-2013 11:51 Powodzenia RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 09-06-2013 18:15 Dzień 2 : - Dodanie kolejnych postów - Pingowanie strony i jej podstron - Początek używania GSA Zarobek 1.71$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 10-06-2013 13:13 Dzień 3 : - Nowe posty - Wtyczka Seo Zarobek 4.19$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 11-06-2013 16:28 Dzień 4 : - Tylko jedno pobranie z rana - Potem coś namotałem i czekam na backup plików Zarobek 1.64$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 12-06-2013 19:40 Dzień 5 : - Dzisiaj nie zarobiłem nawet jednego $ - Za to rekord wejść w mirrory coś czuję że jutro dopiero zobaczę jakąś fajną kwotę Zarobek 0$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - BigSmoke - 12-06-2013 19:53 Fajnie to prowadzisz czytelnie Pozdrawiam PPA to loteria chyba ze masz po pare tys wyswietlen. RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 13-06-2013 13:58 Dzień 6 : - Odnotowuję coraz więcej wejść na stronkę chyba się powoli rozkręca - Używanie GSA na wirtualnej maszynie Zarobek 0$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 14-06-2013 13:02 Dzień 7 : - Kolejny dzień bez żadnego pobrania - Promowanie filmików na youtube SYV - Dodanie tematu do działu Dyskusja o Uploadzie dla większej widowni Zarobek 0$ RE: Dziennik Pracy - Sh4ker - Sh4ker - 15-06-2013 14:48 Dzień 8 : - Pierwszy polecony ( zobaczymy może go czegoś nauczę i dostanę % ) - Początek korzystania z DailyMotion Zarobek 1.64$ |