![]() |
Poradnik Clickbank, All in One, Step by Step - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik Clickbank, All in One, Step by Step (/Temat-Poradnik-Clickbank-All-in-One-Step-by-Step-70657) |
Poradnik Clickbank, All in One, Step by Step - mateuszw - 06-06-2013 16:57 1.Nazwa przedmiotu : Clickbank All in One [Step by Step] 2.Opis przedmiotu : Poradnik krok po kroku wprowadza w przygodę zarabiania poprzez Clickbank, gdzie jedyną rzeczą którą musimy robić to promować produkty innych, za które otrzymujemy ogromne prowizje. 3.Zdjęcia : Poniżej 4.Kontakt : Telefon: 690 650 329, GG: 21420191, Skype: mateusz.wozniakpl, Ten temat oraz PW na tym forum 5.Cena : 50zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal, Przelew bankowy Od bardzo dawna słyszałem o Clickbanku i BARDZO dziwi mnie fakt, że ten serwis jest tak mało znany w Polsce. Postanowiłem to zmienić i napisać kompletny poradnik odnośnie tego serwisu, abyście również Wy mogli zarabiać. W poradniku opisałem wszystko krok po kroku co powinieneś zrobić, abyś otrzymał pierwsze prowizje. Serwis jest bardzo znany za granicą, można na nim zbić niezłe kokosy. Ludzie zarabiają tam miliony. O co tak naprawdę chodzi? Chodzi tylko i wyłącznie o promowanie czyiś produktów. Za każdą sprzedaż otrzymujemy duża prowizję, która może wynosić aż 75% (od kilku centów do kilkuset dolarów). A więc wraz z nabytym doświadczeniem będę aktualizował ten poradnik. Nie będę go już edytował, ale po prostu robił dodatkowe moduły (żeby nie szukać w oryginale co się zmieniło), które oczywiście każdemu będę udostępniał. Co zawarte jest w poradniku?
Co zawarłem w tym module?
Sam moduł zawiera aż 13 stron. Cały poradnik zawiera 36 stron wiedzy popartej zrzutami ekranowymi. Póki co nie ograniczam ilości. Wszystko zależy od zainteresowania. ![]() Poniżej zamieszczam jak to wygląda mniej więcej: ![]() Dowody (stan moich zarobków na dzień 23 maja 2013r., naprawdę możecie mi nie wierzyć ale przy bardzo małej promocji- potencjał jest kilkaset razy większy): ![]() ![]() RE: Poradnik Clickbank, All in One, Step by Step - Nowky - 06-06-2013 17:39 Bez recenzji tutora raczej nikt nie kupi ![]() RE: Poradnik Clickbank, All in One, Step by Step - mateuszw - 06-06-2013 17:45 Mogę oddać do recenzji bez problemu ![]() RE: Poradnik Clickbank, All in One, Step by Step - szlachetny3 - 25-06-2013 11:57 Zakupiłem poradnik dwa dni temu. Nie miałem zbyt dużo czasu na pracę, więc porobiłem co uważałem za najważniejsze. Dziś patrzę, pierwsza prowizja na bardzo przyjemną kwotę (Cena poradnika się zwróciła i wychodzę na fajny plus). Jestem szczerze zadowolony nie tylko z treści jaką przekazuje ten poradnik, ale również z kontaktu z jego autorem. Jest on na prawdę pomocny, sympatyczny, miły i w ogóle służy dokładną pomocą na każde zadane pytanie w bardzo krótkim czasie. Dosłownie momentalnie. Poradnik: Ocena merytoryczna - 10/10 - Wszystko na prawdę dokładnie opisane, bez zawiłości i niezrozumianych treści. Tylko ktoś mało inteligentny nie ogarnie tego co jest zamieszczone w poradniku. Ocena wizualna/graficzna - 10/10 - Wszystko ładnie, przejrzyście. Nic się nie zlewa, żadnych ortografów, interpunkcja też na wysokim poziomie. Do każdego zagadnienia są screen'y na których wszystko widać. Ocena autora - Chciałoby się dać 11/10, ale niestety skala nie pozwala na takie wybryki. Także to co wcześniej mówiłem. Kontakt z tym user'em to czysta przyjemność. Oby więcej takich ludzi. RE: Poradnik Clickbank, All in One, Step by Step - therin - 25-06-2013 12:42 Także kupiłem poradnik parę dni temu i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam. ![]() Poradnik Clickbank, All in One, Step by Step - surfer0700 - 26-07-2013 00:25 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |