![]() |
Pomysły na Tuning - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pomysły na Tuning (/Temat-Pomysly-na-Tuning-7065) |
Pomysły na Tuning - Songoku - 13-05-2010 19:14 Witam Mam Golfa III Kombi i chciałbym w nim coś zmienić chodzi mi o tuning wnetrza no i tego co pod maską (żeby można szybciej zap###dalać ![]() Na tuning moge przeznaczyć do 500 zł. Proszę o wasze pomysły. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. RE: Pomysły na Tuning - Marcos2233 - 13-05-2010 20:02 Ja bym inwestował w audio (takie moje porycie;d) ale za 500 zl to nie podziałasz duzo ![]() RE: Pomysły na Tuning - nickluk - 13-05-2010 20:22 za 500zl to se mozesz audio zrobic takie hu....e!! RE: Pomysły na Tuning - Songoku - 13-05-2010 20:36 Na audio to mi za bardzo nie zależy. Mam już radio Sony X-Plod + seryjne głośniki i to mi wystarczy. Proszę o jakieś pomysły co zmienić w wnętrzu samochodu np. diody, neony - gdzie zamontować RE: Pomysły na Tuning - krystian__ - 14-05-2010 11:08 moim zdaniem tuningowanie samochodów na "własną" rękę to jest masakra...wioska totalna...a za 500 zł to też w środku nic praktycznie nie zrobisz....najlepiej tuningować fabrycznie autka wtedy mają jaki taki wygląd jak kogoś to kręci... RE: Pomysły na Tuning - Daminn - 14-05-2010 13:43 Za 500zł to tylko wieśniackie nełony. Daruj.. Dozbieraj i fundnij sobie alusy jakieś;] Up@ To chyba nie wiesz na czym polega tuning jak wolisz kupić serie z gotowym bodykit'em. Tu chodzi żeby się wyróżniać, zrobić coś samemu, a nie latać gotowcem. |