Pomoc Techniczna Dla Użytkowników Goupload - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: GoUpload (/Forum-GoUpload-309) +---- Wątek: Pomoc Techniczna Dla Użytkowników Goupload (/Temat-Pomoc-Techniczna-Dla-Uzytkownikow-Goupload-70511) |
Pomoc Techniczna Dla Użytkowników Goupload - kubaku4 - 03-06-2013 21:24 Pomoc techniczna dla użytkowników GoUpload. Pomoc z blogami oraz hackami. Wymagania, które musisz spełniać aby korzystać z pomocy technicznej: - Musisz być aktywnym użytkownikiem GoUpload oraz posiadać minimum $20 w zarobkach wszech czasów - Musisz podać stronę, przy której mamy pomóc. Nie będę się domyślać co jest nie tak po nadsyłanych przez ciebie screenach/opisach. Jeśli ktoś niedługo po mojej pomocy zmieni linki GU na inne to powinien liczyć się z tym, że jego blog może być pokazywany innym użytkownikom GoUpload. Ja Wam pomagam, więc liczę na to, że Wy mnie nie oszukacie Kontakt: GG: 8606792 Email: [email protected] Preferuję kontakt GG RE: Pomoc Techniczna Dla Użytkowników Goupload - Stworkowaty - 03-06-2013 21:27 "że jego blog może być pokazywany innym użytkownikom GoUpload." Po Tym zdaniu stwierdzam że nie ma sensu... P.S Dla mnie koleś szuka nisz. XD RE: Pomoc Techniczna Dla Użytkowników Goupload - GoUpload.net - 03-06-2013 21:36 Kubka szczerze polecamy! Parę opinii o nim z tematu na innym forum: PS: Post kolegi wyżej można usunąć, ponieważ może zmylić potencjalnych klientów Pozdrawiam! RE: Pomoc Techniczna Dla Użytkowników Goupload - Fararro - 03-06-2013 22:06 Kubka chyba każdy kto zarabia na GU kojarzy, i ma bardzo dobrą opinię, sam nie raz i nie dwa korzystałem z jego pomocy, ma sporą wiedzę i umiejętności Polecam go! RE: Pomoc Techniczna Dla Użytkowników Goupload - Damkofr - 03-06-2013 22:47 to ten kubeks co mi pomagał przy WP. Jeśli tak to jest to mega gosciu w wielu dziedzinach związanych z komputerem i internetem. |