Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller (/Temat-Project-Natal-vs-PlayStation-Motion-Controller-705)

Strony: 1 2

Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Joker - 03-01-2010 12:37

Witam, zapewne nie tylko ja na tym forum mam konsole. Jak wiadomo PS3 i Xbox są jak narazię (taki mi się wydaje) najbardziej popularne.
Na ostatniej konferencji Microsoft pokazał projekt Natal. Sony natomiast pokazało PlayStation Motion Controller. I pytanie do Was, co wg. Was będzie lepsze? :> tutaj filmiki z natalem i ps motion controllerem :
http://www.youtube.com/watch?v=qiX-26VL4bM&feature=player_embedded

i natal :

http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM

Ja stawiam na natala, bo wg. mnie te pałeczki są bez sensu.. już coś takiego powstało w wii i jak ktoś by chciał machać pałką przed ekranem to kupiłby wii.

Ps. bardzo bym prosił, żebyście pisali dlaczego to a nie to. z góry dzięki. narka

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - trawel - 03-01-2010 12:54

Tzn tak. ten ps motion controller, no rzeczywiście przypomina kontroler z wii i z tego co się orientuję, jakichś specjalnych innowacji nie wprowadza, z kolei project natal wygląda bardzo ładnie (miejscami trochę śmiesznie np jak ta dziewczyna się ściga trzymając niewidzialną kierownicę xD), aczkolwiek, może to być trudne do wykonania.

Ja w sumie też bym postawił na natala, ale nie postawię na nic, bo to co pokazują teraz, a to co im wyjdzie w rzeczywistości może się nieco różnić i w ostateczności może się okazać, że nie będzie takie fajne jak to było na filmiku;D

Takie jest moje zdanieBig Grin

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Rykos - 03-01-2010 12:59

ps3 powala
ale jak zobaczylem xboxa TO KRZYKLEM ZE ZDZIWIENIEM O BOZE to juz takie cos produkuja polaczenie wii i x boxa tylko ze wii ma to do siebie ze bylo pierwsze i trzeba cos trzymac lub na czyms stac i postacie sa nie realistyczne a w x boxie normalnie 1 klasa nie ma nic lepszego stoisz sobie na podlodze czy na dywaniku dzwonisz grasz podskakujesz grasz z inna rodzina w teleturniej i co najlepsze reaguje x box na polecenia slowne BOMBA CHCE TO MIEC Tongue

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - drag0n666 - 03-01-2010 13:13

Xbox zajebiocha w którym roku ma wyjsc??Big Grin

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Andre101 - 03-01-2010 13:30

Natal lepiej wygląda ale nie chce mi się wierzyć że wszystko będzie działać tak jak na filmiku napewno coś im nie wyjdzie ale jednak natal lepiej wypada więc odaje glos na niego. Chociaż jestem zwolenikiem PS3 a nie Xboxa 360

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Royside - 03-01-2010 13:59

Te Natal wyszedł lepiej , może przez reklame , w PS Motion pokazywali wersję beta.

Jednak wciąż nie rozumiem , jak konsola odbiera tak dokładnie nasze ruchy.

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Omnixxx - 03-01-2010 17:32

widziałeś, tam są takie kamery, które reagują na ruch, czyli dzieci jak przebiegną to ci grę szlak trafi i od początku na 100% będziesz musiał.

Ja też na natal, bo tu steruje się całym ciałem, a w PS motion tylko ręka

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Joker - 03-01-2010 17:36

Ok no więc PS motion controller wygląda tak:
[Obrazek: ps3wand.jpg]

a kamerki Natal tak :
[Obrazek: 98d1245589635-xbox-360-project-natal-natal1.jpg]

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Magnus - 03-01-2010 18:50

playstation lepsze mozna fajne np byloby w tekkena grac xD

RE: Project Natal vs. PlayStation Motion Controller - Razer - 03-01-2010 19:26

(03-01-2010 18:50)MAGNUS95 napisał(a):  playstation lepsze mozna fajne np byloby w tekkena grac xD
Natalem byłaby większa interakcja.... Bo przecież Tekken jest też na x'ie Wink

Wracając do tematu - Natal tu w 100% wygrywa. Jeśli wszystko to, co pokazuje filmik uda się Microsoft'owi, to zmiażdży konkurencję. Dosłownie i w przenośni.