Próbki żarcia dla psa/kota z Royal Canin - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: Próbki żarcia dla psa/kota z Royal Canin (/Temat-Probki-zarcia-dla-psa-kota-z-Royal-Canin-7042) |
Próbki żarcia dla psa/kota z Royal Canin - paskur - 13-05-2010 12:59 Elo Pochwalę się moimi próbkami, doszły w około tydzień ( nie wiem dokładnie ile bo wczoraj wróciłem z wycieczki to już były) Dla psa: - 2x60g jakiegoś Babydoga ( nie wszystkie karmy mają więc trzeba próbować i wpisywać różne głupoty o psie, mój i tak wszystko zje) - ksiażeczka Poradnik dla włascicieli psów - książeczka Zdrowe żywienie psów ras dużych FOTO: Dla kota: -2x60g jakiegoś Hair&Skin ( chyba na włosy ) - książeczka Zdrowe żywienie kotów - druga książeczka też o żywieniu kotów FOTO: Lipa jakość bo nie mogłem aparatu znaleźć Czekam na wyprawki z rosnij-zdrowo.pl jak dojdą to dam foty Jak zamówić te próbki macie w temacie Próbki Pozdro RE: Próbki żarcia dla psa/kota z Royal Canin - Admin - 13-05-2010 13:16 ja nie mam zwierzaków więc nie zamawiał ale gratuluje ps . fajny picture RE: Próbki żarcia dla psa/kota z Royal Canin - Danio - 13-05-2010 16:52 podaj link gdzie wysłać o to prośbe RE: Próbki żarcia dla psa/kota z Royal Canin - paskur - 14-05-2010 13:04 Danio, Wbijasz w https://strefa.royal-canin.pl/index/register Rejestrujesz się z prawdziwymi danymi, następnie dodajesz psa/kotka ( nie wiem czy jest jakieś ograniczenie ile ich, ja dodałem 1 psa i 1 kota) Na dole, po dodaniu, wyskakuje Ci propozycja karmy dla twojego zwierzaka, jeśli masz takie <zamow próbkę> to zamawiasz, jeśli nie, to musisz troche pozmieniać dane o psie, bo nie wszystkie karmy mają. Jak klikniesz to nie martw się, nie dostajesz żadnego potwierdzenia, ale jedzonko dojdzie ;] Dużo tego nie ma , zamów sobie z rosnij-zdrowo.pl , jak chcesz tam dużo dają. Cieszę się, jeśli pomogłem. Pozdro |