Linkbucks - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Linkbucks (/Temat-Linkbucks-70400) |
Linkbucks - Takeo - 02-06-2013 00:04 Czy zarabia ktoś na tym serwisie, czy są wypłacalni nadal ? Znalazłem na tym forum wypłatę ale jest dość stara i nie wiem jak to teraz się prezentuje. RE: Linkbucks - gelmen - 02-06-2013 00:11 Ja nie otrzymałem od nich wypłaty, jednak mogło być to jakieś przeoczenie itd. RE: Linkbucks - Stworkowaty - 02-06-2013 00:21 Osobiście uzbierałem na wypłatę i jej nie otrzymałem. Tak więc : ▄´´´´´´´´´´´´▄
▄▄██´´´´´´´´´´´´▄██▄▄ ▄██▓▓▓██´´´´´´´´´´██▓▓▓███ ██▓▓░░░▓██´´´´´´´´██▓░░░▓▓▓██´´´´´´´´´´▄██ ▐█▓░░´´░░▓█▌´´´´´´´██▓░´´░░░▓██´´´´´´´██▓▓██ █´´´´▐█▓░░´´░▓██´´´´´´´´´██▓░´´´´░▓██´´´´´██▓░░▓█▌ ▄███´´´´██▓░´░▓██´´´´´´´´´´▐██▓░´´´░▓██´´´´´██▓░░▓██ ██▓███´´´▐██▓░░▓██´´´´´´´´´´´█▓░´´´░▓██´´´´´´▐██▓░▓█▌ █´´´´´´´´██▓░▓▓██´´██▓░´░░▓██´´´´´´´´´▄▀░█´´░▓██´´´´´´´██▓░▓██ ██▄´´´´´´▐██▓░░░▓█▌´██▓░´´´░▓▓█▄´´´▄▄▄▀´▄███´░▓██´´´´´▄██▓░▓██▌ ▐████▄´´´´██▓░░´░▓██´█▓░░´´´´´░░░░▀▀▄▄▄▄██▓▓██´░▓█´▄▄██▓▓▓░´░▓██ ██▓▓██▌´´´▐█▓░░░▓██▌█▓░░´´´▀´´´´▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█´´░████▓▓░░░´´´░▓██ ██▓░░▓██´´´´██▓░░░▓██▓░´▄▄██▀´´´▐█▓▓▓░░░░░░▓▓██´´´´´▀░░░´´´´´´░░▓█ ██▓░▓██▌´´´´▐██▓░´▄▓▓░´███▀´´´´´█▓▓▓░░´´´´░▓▓█´´´´▄██▄´´´´´´´░░▓██ ▐██▓░▓██´´´´▐██▓░█´░░´´█▓▓██▄▄´´´██▓▓░´´´´´░▓██´▄██▓▓█▄´´´´´´░▓██´´´´´██ ██▓░░▓▓██▄´██▓░▐██▄´´´´██▓░▓██▄▄´▀██▓░´´´░▓▓█´▐█▓▓░░▓██´´´´░▓██▌´´´´████ ██▓▓░░▓▓██▀´░´█▓▓███▄´▀██▓▓░▓██´´´█▓░´´´░▓█´´██▓░░░▓▓██´´´░▓██▌´´´▐██▓██ ▀██▓░░░▓▓░´´▄▐█▓▓▓▓▓▓█´▀██▓░░▓██´´▀░´´´´░▓█´´▀█▓░░´░▓██´´´░▓██´´´██▓░▓█ ▐██▓░░░░´´██´██▓░░░░▓▀´▐█▓░░░▓███´´´´´´´░░▀´´▐█▓░´´░▓██´´░▓██▄´██▓░░▓██ ██▓░░´░´██▓█´██▓░░´░´´´██▓░´░▓▓██´´´´´´´´´´▄██▓░´░░▓█▌´´´░▓████▓░░▓██▌ ▐██░´´´´█▓▓██´´█▓░´´´´██▓░´´´░▓▓█▄´´´´´´´▄▄█▓▓░´´░▓██´´´█▄░▓██▓░´░▓██ ▐██░▀´´´▐█▓▓██´´▓░´´´██▓░´´´´´´´▀▀▀▀█▄▄▄█▓▓▓░░´´░▓██´´´´´██░▓█▓´░▓██ ██░░´█´´´█▓░▓██´´´▄█▀▀´´▄▄▄████████▄▄▄▄´´´░░´´´░░▓█´´´´´▐█▓█░´░░▓██ ██▓░´▐█´´█▓░░▓▓████´▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▄´´´´´░▓██´´´´´█▓░▓█´░▓██ ▐██▓░´´██´▐█▓░░░▓▓´´▄█▓▓░░▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄░░▓▓▓█▄´´░▓█▌´´´´█▓▓░▓█´░▓█ ██▓░´´´▐██´██▓░´░´´█▓▓░░█▀´´´´´´´´´´´´´´▀█░░▓▓█´´´█´´´´▐█▓░▓██´░██ ██▓░´▀▄▌█▓█´█▓░´´´█▓▓░▄▀´´´´´´´´´´´´´´´´´´▀▄░░▓█´´█´´´▄██▓▓██▌░██ █▓░´▄██´█▓█´██▓´´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´█´██▓░░▓▓██░▓█ █░´███▌´█▓▓█´█´´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´██▓░´´░▓▓█´██ ██░██▓██´█▓░░´█´█▓░░█´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´█´░▓█´´█▓░´´░░▓█´█ ▐█▐█▓▓▓██´▒´´█▀´█▓░░´´░░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░░´´░▓█▌´▓░´´´░▓██░█ ▐█░██▓░▓█´´´██´█▓░░´´▄▀▀░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░▀▀▄´´░▓█´░´´´░░▓█´░█ ██▐██▓░░█´███´█▓░´░█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█░░▓█▌´´´░░▓█▌´██ █░██▓▒░▓█▓█░▐▌▓░´█▀´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´▀█´░▓▌´´´░▓██´██ ▀░´██▓▓░░░▓´█▌▓░█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█░▓█´´░░▓█´░█ ▀██▓▒░´▐█▓▐▌░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´▐░▓█▌´░▓█ ▀██▓░´█▓█░░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▓█´░▓█▀ █▓██▓´█▓▐█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▓█´▓█▀ █▓░██´█▓▓█░´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´░█▌▓█´█▌█ ██▓░█´▐█▓█░´´´´´´░░´´´´´´´´´´´´´´░░´´´´´´░█▓█▌´▓███ ██▓░█´█▓█░´░░░░´´▀▀█▄▄´´´´´´▄▄█▀▀´´░░░░´░█▓█´░▓▓█ ██▓░█´█▓▌░░▓▓▓▓▄▄▄░░░▀█´´´´█▀░░░▄▄▄▓▓▓▓░░▐▓█´░▓██ ██▓░░´██▌░▓█████████▓░▐▌´´▐▌░▓█████████▓░▐██´▓██ ██▓░´██░░▓███▓▓▓████▓▄´´´´▄▓████▓▓▓███▓░░██´▓██ ██▓░´█▓░░▓██████████▓░´´´´░▓██████████▓░░▓█´▓█ ██▓´█▓░´░▓███████▓▓▄▀´´´´▀▄▓▓███████▓░´░▓█´▓█ ██▄´█▓░´░░▓▓▓▓▄▄▄▀░´´´´´´´░▀▄▄▄▓▓▓▓░░´▓█´▐█ █´´█▓░░´░░░░´´´´´´░░░░´´´´´´░░░░´░░▓█´´▀ █▓▓░░░´´´█▌´´░▓██▓░´´▐█´´´░░░▓▓█ ▀██▓▓▓░´´´▀´░▓████▓░´▀´´´░▓▓▓██▀ ▀█▓░░´´░▓█▓░░▓█▓░´´░░▓█▀ █´´██▓▓░´´░░░´´░░░´´░▓▓██´´█ ▐█▄´´▀█▓░´´´´´´´´´´░▓█▀´´▄█ █▓█´´█▓░░░´´´´´´░░░▓█´´█▓█ ▐▓█´´▐█▓▓▓░░░░░░▓▓▓█▌´´▐▓█ ▐█▓█´´█▀▀█▓▓▓▓▓▓█▀´█´´█▓█▌ █▓▓█´█░█´█▀▀▀█░█░▄▀´▐█▓█ █▓▓█´´▀█▀█░█´█▄█▀´´´█▓▓█ █▓░▓█´´´´´▀▀▀´´´´´´█▓▓█ █▓░░▓█SCAM, DO KOSZA █▓▓█▌ ▐█▓░▓██▄█´´´´▄´▄██▓░▓█ █▓░░▓█░█▀█▄█▀█░█▓░▓█ █▓▓░░▓██░░██░██▓░░▓█ █▓▓░░▓▀▀███▀▀░░▓▓█ ▀█▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓█▀ ▀▀██▓▓▓▓██▀ RE: Linkbucks - krzysiek21ino - 02-06-2013 04:22 Czyli fake... Kolejny nieudany zarobek... RE: Linkbucks - Admin - 02-06-2013 07:24 przenoszę |