Astrocash okrada userów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Astrocash okrada userów (/Temat-Astrocash-okrada-userow-70375) Strony: 1 2 |
Astrocash okrada userów - Kacpersky12 - 01-06-2013 16:44 Witam. Chciałbym się z wami podzielić z nieco kontrowersyjną sytuacją jaka mi się ostatnio przydarzyła podczas użytkowania znanego nam z wyższych stawek, obsługi klienta itp... Astrocash. A jednak pozory mylą Moja działalność w PPA zaczęła powoli wchodzić na nieco bardziej prostą drogę. Jest to mój pierwszy miesiąc. Wybrałem AC, ponieważ cieszy się dużą ilością pozytywnych komentarzy. W maju wpadło mi pobranie za 13.50$ z Francji. Jeszcze wczoraj, a dokładnie 31-05-2013 miałem na koncie Ac te 13 dolców. Dzisiaj wstaje 01-06-2013 a na moim koncie 13 $ zniknęło, a zostało ponad 4$ które zarobiłem w ostatnich godzinach maja i pierwszych godzinach czerwca. Czyżby to było jawne okradanie ludzi w biały dzień, którzy zapracowali sobie na te pieniądze?? Mało im prowizji za nasze pobrania?? Czy próbują stopniowo wzbogacać się na zabjianiu kur składających złote jaja?? Screen1 [attachment=1861] Screen 2 [attachment=1861] RE: Astrocash okrada userów - daniel42na - 01-06-2013 16:47 A wiesz co to jest fraud lead? RE: Astrocash okrada userów - sqmany - 01-06-2013 16:50 Myślę, że moderator już może zamknąć ten temat RE: Astrocash okrada userów - Kacpersky12 - 01-06-2013 16:55 Sorry za słabo ogarniętą terminologie PPA. Ale jako nowicjusz się nieco przestraszyłem, a w dodatku lubię furorę RE: Astrocash okrada userów - daniel42na - 01-06-2013 16:56 Wszędzie tak jest, nikt Ci nie będzie płacił za oferte która nie została zaliczona, mój przykład z fileice: RE: Astrocash okrada userów - Kacpersky12 - 01-06-2013 16:59 Aha, dziękuję za pomoc i przepraszam za nieporozumienie RE: Astrocash okrada userów - kodoj - 01-06-2013 17:00 Ja niestety nie wiem, wszedzie każdy pisze tylko "fraud" czy właśnie "fraud lead" i tyle z wytłumaczenia. Bardzo zainteresował mnie ten temat ponieważ własnie wczoraj wykupiłem swoją pierwszą domenę i hosting w życiu, no i zaczynam swoją przygodę z PPA. Chciałbym prosić o jakieś wytłumaczenie. Użytkownik Kacpersky12 udostepnia gdzies na swojej stronie jakiś plik i ktoś z francji wszedł, ściągnął jego plik, zapłacił przy tym pewnie kupę kasy czy coś.. i co? Nagle mogą usunąć Ci takie pobranie, napisać że sorry ale było to pobranie nieprawidłowe, prosimy się nie zniechęcać i pracować dalej dla naszego serwisu ? ) Chyba że zakładamy że Kacpersky12 od początku wiedział że to "fraud", poprosił jakiegoś znajomego z temtego kraju albo coś.. no ale tego chyba się nie dowiemy.. RE: Astrocash okrada userów - daniel42na - 01-06-2013 17:04 To już od reklamodawcy zależy czy oferta zostaje zaliczona czy nie, są określone kryteria. Zazwyczaj w ofertach pin(te z subskrypcją sms) oferta jest uznana za fraud jeśli została wykonana z pustego startera, lub jesli subskrypcja została anulowana przed pobraniem pieniędzy z sima. RE: Astrocash okrada userów - Kacpersky12 - 01-06-2013 17:05 Co to jest fraud dowiedzialem sie przed chwila od mojego mentora. Nie powinienem rozpoczynac taniej sensacji bez skonsultowania sie z nim. RE: Astrocash okrada userów - yazir - 01-06-2013 17:14 Rozumiem że problem został rozwiązany i można zamknąć temat |