![]() |
[SPRZEDAM] SUPER ViP - dakrwarez.pl / ALLEGRO.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] SUPER ViP - dakrwarez.pl / ALLEGRO.pl (/Temat-SPRZEDAM-SUPER-ViP-dakrwarez-pl-ALLEGRO-pl-70357) |
[SPRZEDAM] SUPER ViP - dakrwarez.pl / ALLEGRO.pl - VOLCAN1 - 01-06-2013 12:40 Witajcie. Wystawiam dziś na sprzedaż swoje konto, któremu poświęciłem mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. Konto jest w 100% moje, nigdy nie było sprzedawane, aż do dziś. Więcej infromacji: - darkwarez.pl # ranga Super VIP # 21 poziom konta # ponad 21.000 postów # ponad 800 pochwał # brak ostrzeżeń + brak ostrzeżeń w archwium # na koncie byłem przez rok UPLINKEREM, z czego 4 razy w roku UPLINKER MIESIĄCA, także dusze szanse na MODERATORA Cena: 65zł do negocjacji. Kontakt: GG 47620179 Forma płatność: PayPal / Przelew Bankowy Na życzenie KUPUJĄCEGO transakcja może być przeprowadzona przez ALLEGRO.pl RE: [SPRZEDAM] SUPER ViP - dakrwarez.pl / ALLEGRO.pl - VOLCAN1 - 09-06-2013 06:33 50zł, do oddania w dobre ręce! [SPRZEDAM] SUPER ViP - dakrwarez.pl / ALLEGRO.pl - surfer0700 - 26-06-2013 19:12 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |