![]() |
Wymiana mBank za Paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiana mBank za Paypal (/Temat-Wymiana-mBank-za-Paypal-70346) |
Wymiana mBank za Paypal - rkac1997 - 01-06-2013 10:29 Witam. Oferuję wymianę gotówki. Ty wpłacasz mi na Paypal a ja tobie na mBank bądź inny bank. Nie jestem instytucją charytatywną więc nie pisać w sprawie pożyczek. Nie przelewam pierwszy osobom z krótkim stażem, małą reputacją, małą ilością postów. Pisać w odpowiedziach swoje propozycje czyli: Potrzebne xx zł na bank daje yy zł na Paypal RE: Wymiana mBank za Paypal - jujuja - 07-06-2013 01:31 mam 9,7$ paypal potrzebuje 27 zl mbank lmk Wymiana mBank za Paypal - yazir - 20-12-2013 20:33 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |