[Rozwiązane]Strona nie działa.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Strona nie działa.. (/Temat-Rozwiazane-Strona-nie-dziala-7027) |
[Rozwiązane]Strona nie działa.. - Alexzus - 12-05-2010 21:02 ..już od tygodnia.. Wysłałam do nich wiadomość i mieli niby odpowiedzieć do 3 dni ale już się przedłuża : ( nie wiem jakim cudem coś takiego się dzieje? oto jak to wygląda: Straciłam już przez ten problem blisko 30 ptz.. Oczywiście nie wliczając filmików, a filmików pomnożonych 2x to w ogóle.. Bo pamiętam że zaczęło się zeszłego czwartku 'przepraszamy, za duzo zarobiliśmy na tobie wiec usuwamy ci konto.. Cheers!' Lol, to żart. Miałam 1700ptz RE: Strona nie działa.. - Magnus - 12-05-2010 21:24 Może ktoś Ci ukradł konto albo miałeś fake konta lub oglądałeś filmiki przez proxy ... RE: Strona nie działa.. - Alexzus - 12-05-2010 21:35 a) proxy wyłączone b) nikt mi nie ukradł konta bo normalnie loguje ... c) nie miałam fake kont d) lockerz wie o tym problemie, to nie oni to zrobili raczej.. wydaje mi się że nie tylko ja tak mam a oto dowód* (wysyłają automatycznie taką wiadomość jak się napisze na [email protected]: -All of the April Redemption confirmations have been sent out! Check your e-mail. -Keep your eyes peeled on the Hallway for all the latest redemption information as well. -SHOP is coming soon! Stay tuned to the Hallway for more info. -We're aware that some members are experiencing log in issues.* Try clearing your cache and cookies and see if that helps. -If you cannot see a video, it may be region-restricted. Try another video. If the problem persists, clear your cache and cookies and see if that helps. Best, The Lockerz Crew e) usuwałam cache ciastka i to wszystko f) jestem dziewczyną :p to mam podpisane pod profilem.. Zresztą pisałam w 1 osobie liczby pojedyńczej . RE: Strona nie działa.. - Sportomaniak - 12-05-2010 23:55 Droga Alex, po pierwsze musisz zrobic wszystko co w Twojej mocy, czyli: - wyczysc cookies (upewnij sie ze masz wylaczone) i cache - sprobuj na innej przegladarce - zresetuj swoje IP (o ile masz zmienne) Jesli to wszystko nie da zadnego efektu, wtedy pozostaje Ci jedynie słać e-maila do Lockerz na adres [email protected] Opisz od razu cala swoja sytuacje, ujmij rowniez fakt iz zrobilas wszystko co moglas zrobic od strony technicznej ale to nadal nie pomaga. Wtedy bodajze poprosza Cie o jakies bardziej szczegolowe dane, typu IP czy nazwa przegladarki z ktorej korzystasz. Jesli natomiast juz napiszesz, a odpisze Ci automat, nie odpuszczaj. Pisz tyle, az w koncu uzyskasz upragniona odpowiedz. Tyle moglem dla Ciebie zrobic, pozdrawiam. RE: Strona nie działa.. - Marello - 13-05-2010 06:41 Zaraz Ci zadziała jak już nie zadziałała. LOCK [Rozwiązane][Rozwiązane]Strona nie działa.. - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |