![]() |
Pomysły/Porady dla FireGifts - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pomysły/Porady dla FireGifts (/Temat-Pomysly-Porady-dla-FireGifts-70255) |
Pomysły/Porady dla FireGifts - michaloo22 - 30-05-2013 19:09 Witam Pomyślałem że nowy serwis powinien się zainteresować tym czego potrzebują/oczekują jego użytkownicy. Piszcie wasze pomysły, sugestie, porady itp Morzę ja zacznę
Przydał by się ref w formie banera na stronę (ja bardzo chętnie bym skorzystał.
Odp: Pomysły/Porady dla FireGifts - miniek9090 - 30-05-2013 19:12 Co da bannera , wystarczy wziąć link ref i obrazek np. Od kogoś z sygny. Ja bym chciał zwykły sklepik zamiast tych restocków... Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 RE: Pomysły/Porady dla FireGifts - CMRR - 30-05-2013 19:13 Zmieniłbym formę restocków. Z kampy na licytacje (chociaż wielu może zabraknąć dreszczyku emocji). Jak wiadomo portal ma największy przychód z aktywnych userów którzy wykonują zadania i wykupują premium. RE: Pomysły/Porady dla FireGifts - BloNdyN95 - 30-05-2013 20:24 Ja bym byl za tym aby dodali ze jak ktos wykupuje jakis pakiet premium dostal tam pkt tez za to ze wykupil RE: Pomysły/Porady dla FireGifts - Papass - 30-05-2013 21:16 BloNdyN95, takie coś wiąże się z tym, że nagrody będą kosztowały więcej pkt - jest sens? RE: Pomysły/Porady dla FireGifts - Ty27mek - 30-05-2013 21:17 Mogliby robić eventy ze słownikami dla użytkowników ![]() MoRZe to zrobią... ![]() RE: Pomysły/Porady dla FireGifts - TikTak - 30-05-2013 21:37 ![]() ![]() ![]() dalej jakies forum ,Galerie , możliwosc do konta dodawania znajomych , możliwosc kilku sposobów zarabiania , może gry w których dawalo by sie jakąs okresloną liczbe pkt i za wygraną otrzymywało by sie więcej w zaleznosci od poziomu konta, więcej reklamy wrzucic to na serwisy typu WP nawet może do TV co by nie było reklama robi swoje , tak jak to było za10groszy , wiecej zadań premiowych za zrobienie jakiejs ankiety obejrzenie filmików czy coś ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Pomysły/Porady dla FireGifts - Ewcia6000 - 30-05-2013 21:42 ja bym chciała żeby na FireGifts były nagrody w postaci bonów do sklepu empik media Markt sephora zawsze od 50zł do np 300zł każdy by sobie kupił to co by chciała RE: Pomysły/Porady dla FireGifts - szczygielek - 30-05-2013 21:43 a ja bym był za tym żeby w pierwszym wątku w tym temacie poprawić błędy ortograficzne ![]() RE: Pomysły/Porady dla FireGifts - FireGifts.pl - 30-05-2013 21:57 Część pomysłów z tego wątków od dawna jest już w planach - np gra Snake która pojawi się już niebawem ![]() Piszcie Wasze sugestie na pewno rozważymy ich wdrążenie! ![]() |