![]() |
Dziwna sprawa z plikami.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Dziwna sprawa z plikami.. (/Temat-Dziwna-sprawa-z-plikami-70097) |
Dziwna sprawa z plikami.. - amek11 - 27-05-2013 22:34 Witam Dzisiaj chciałem podesłać znajomemu link do pobrania.. Wkleilem w czasie na fb i ku mojemu zdziwieniu zonk.. Dupa..nie dziala..jak klikalem w niego z okna czatu na fb to bylo ze sostal usuniety czy cos.. Z kolei jak wchodze w niego z opisu yt albo wklejam w przegladarke..dziala..co jest? Jezeli inni ktorzy widza moje linki tez tak maja to sie nie dziwie ze pobierania nie wpadaja.. PS. Chodzi o FireCash... RE: Dziwna sprawa z plikami.. - venzer - 27-05-2013 22:42 Facebook blokuje niektóre serwisy zarobkowe (Upload też) uznając je jako spam. Radzę na Facebooku wklejać linki do Youtube lub na bloga na którym znajduje się link do ściągnięcia. RE: Dziwna sprawa z plikami.. - amek11 - 27-05-2013 22:44 (27-05-2013 22:42)venzer napisał(a): Facebook blokuje niektóre serwisy zarobkowe (Upload też) uznając je jako spam. Jestes pewien ze to przez to? Troche mnie to zestresowalo ;p RE: Dziwna sprawa z plikami.. - separacja - 27-05-2013 22:54 Tak, facebook blokuje takie linki i to z pewnością jest od nich. RE: Dziwna sprawa z plikami.. - Kamilov - 28-05-2013 07:25 Zawsze możesz skrócić link choćby adf.ly czy bit.ly. RE: Dziwna sprawa z plikami.. - Sp00n - 28-05-2013 10:08 Skróć ten plik na bit.ly i wklej. Ogólnie radzę skracać linki bo jak ludzie widzą firecash.org/plik no to się zniechęcają, tak samo na adf.ly ![]() |