Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali (/Temat-Buxy-z-mozliwoscia-wynajecia-Referrali-70062) |
Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - GerionPL - 27-05-2013 13:52 Witam. Zarejestrowałem się ostatnio na neobuxie - i działam systematycznie, klikam sobie, wynajmuję powoli. Ale jestem też ciekaw innych serwisów. Założyłem konto na clixsense, ale tam nie ma "Rented Referrals", więc jak dla mnie - odpada. Od dziś działam dodatkowo jeszcze na : probux.com the-bux.net glbux.com Czy ktoś z Was ma jakieś zastrzeżenia do tych 3 wyżej wymienionych serwisów? Czy były jakieś skargi, brak wypłat itp? I czy znacie jakieś inne serwisy typu neobux, zaufane, z własną historią i koniecznie z możliwością "wynajęcia klikaczy"? Podawajcie jakieś dobre, sprawdzone buxy tego typu wraz z reflinkami. Na pewno coś wybiorę i się zarejestruję Z góry dzięki RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - woj9928 - 27-05-2013 17:06 neobux i probux ok RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - woj9928 - 27-05-2013 17:09 oczywiscie naj bardziej polecam neobuxa duzo mozliwosci zarabiania samemu minijobs i neoconis naprawde warto no i co naj wazniejsze 5 lat na rynku i placi bez problemu RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - marmirow - 27-05-2013 18:25 Polecam Także aureorki które płacą od lat i zazwyczaj mają niskie minimum do wypłat a poleconych tam się zazwyczaj kupuje na stałe RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - mykk - 27-05-2013 19:06 skoro zarejestrowałeś się w glbux to zarejestruj się także w glclix ten sam właściciel możliwość wynajmowania refów też jest sprawdź moją sygnygature RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - GerionPL - 28-05-2013 08:44 ok Mykk - zarejestrowałem się z Twojego linka marmirow- aureorki? Czyli? sorrki że pytam, ale naprawdę jestem nowy w tym temacie i się uczę dopiero RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - kucharek1975 - 30-05-2013 12:48 koolbux, referale po 50 centow za szt, dozywotnio RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - marmirow - 01-06-2013 08:48 (28-05-2013 08:44)GerionPL napisał(a): ok Mykk - zarejestrowałem się z Twojego linka Aureora to taki skrypt Serwisy takie zazwyczaj płacą od lat Taki jak ten i mają niskie minima do wypłaty RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - malwinski - 06-06-2013 16:40 skrypty są niskiej jakosci i przewaznie nie placa RE: Buxy z możliwością wynajęcia Referrali - GerionPL - 11-06-2013 09:42 Ktoś jeszcze ma jakiś bux z rented refferrals? Czekam na propozycje i reflinki :-) Są takie buxy, gdzie refa można wykupić na stałe? P.S. Co się dzieje z GLBux? @Edit: Czy są jeszcze jakieś buxy z ofertami firmy Matomy? |