Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? (/Temat-AppTrailers-i-AppReedem-Zarabianie-na-androdzie-Scam-70007)

AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - Narodowiec1920 - 26-05-2013 14:29

Czy aplikacje AppReedem i AppTrailers to scam? Zleciłem pierwszą wypłate na 1 dolara i mi wysłali to na konto ale teraz oglądam na apptrailers 20 filmów i ani 1 punktu nie dostaje a na appreedem ściągam ok.10 aplikacjii to też nie dostaje ani jednego punktu.

RE: AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - miniek9090 - 26-05-2013 14:31

to nie SCAM . Z tego co zauważyłem to mają nawet wypłaty instant Smile

RE: AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - tril2006 - 26-05-2013 16:50

scam raczej nie, ale z zaliczaniem mam to samo po jednej wypłacie, nic nie zalicza

RE: AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - TastemanPL - 30-05-2013 21:41

Tak jak wyżej scam raczej nie. Ale wydaje mi się że to zarabianie bez przyszłości a także bez płatnych ofert trudno o wypłatę co się trochę mija z celem.

RE: AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - scibi - 30-05-2013 22:17

a mnie zablokowali, account suspended , ale nalicza mi pkt. napisalem do supportu raz odpisali i cisza.

RE: AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - dawcior-al - 31-05-2013 19:06

mi odpowiedzieli, że
I can understand your frustration, I have personally experienced this too.

You will not receive points for videos or trailers that do not have an Ad in front of them. The +2 is the regular trailers without an Ad, which is why you are not receive points multiple times.

Also, most of the Ad's are geared towards users located in specific countries, so this is an additional reason why you are not receiving points for all of your activity.

I really appreciate you being our customer,

Thanks,

Eden Hester
AppRedeem Customer Support

RE: AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - szufliko - 31-05-2013 19:19

Jeżelim o mnie chodzi to appredeem nie wypłaciło mi moich bagatela 0,40$!pokerface

RE: AppTrailers i AppReedem - Zarabianie na androdzie - Scam? - kanarek1977 - 27-03-2016 00:59

Witam. Czy wie ktoś czy Apptrailer placi na pay pal??? Bo w ustawieniach aplikacji trzeba podac email do konta pay pal, ale w zakladce gdzie sie wyplaca zarobione punkty to nie ma opcji zeby mozna bylo na pay pal.