Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! (/Temat-Poszukuje-odpowiedzialnych-i-rzetelnych-tutorow-7) |
Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Admin - 23-10-2009 09:24 Tak jak w temacie, Poszukuje odpowiedzialnych tutorów, bardzo bym chciał by to były osoby odpowiedzialne jak i obeznane w tematyce lockerz.com . Jakie korzyści z bycia Tutorem? Wyróżniająca się ranga/grupa na forum Inny kolorek nicka Dostęp do działu dla tutorów Raz na jakiś czas dostęp do rzutu maili z zaproszeń Możliwość proponowania tekstów na bloga "Prestiż i Szacunek" Osoby chetne podjęcia sie tego prosze o wiadomosc PM ! RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - jakubixioraczek - 12-11-2009 17:18 Mam pytanie do tego turtora to można sobie wybrać jakie turtory można zrobić?? RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Kleszczman - 12-11-2009 18:09 Eeeeee.... nie wiem co miałeś na myśli ale w tym wypadku chodzi o moderatorów (tutorów) którzy by pomogli w rozwoju i utrzymaniu strony RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - xellos666 - 12-11-2009 18:18 a na czym właściwie polega rola moderatora? To znaczy to całe utrzymywanie stron i rozwój...? Bo może byłbym zainteresowany ale nie mam o tym za dużo pojęcia... RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - jakubixioraczek - 12-11-2009 18:23 no ogółem pomagasz w rozwoju forum, szukasz wyjść w trudnych sytuacjach dla forum pomagasz użytkownikom,.(jak chcesz więcej wiedzieć to sie ich pytaj) RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Kleszczman - 12-11-2009 18:31 jakubixioraczek dobrze to ujął bo to jest część zadań lecz chętnych proszę o pisanie PM do Admina (każda aplikacja to kwestia indywidualna) więc posty nie wliczają się jako zgłoszenia RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - xellos666 - 12-11-2009 18:32 aha, ok dzięki, wyśle wiadomośc do Admina RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - jakubu - 14-11-2009 17:08 Ja byłbym chętny na tutora. Już od jakiegoś czasu siedze na lockerz. A w robieniu stron i forum też troche siedze RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Rede - 14-11-2009 17:18 Zgłaszam swoją kandydaturę ;D Z miłą chęcią chciałbym tą odpowiedzialnością obciążyć swoje barki. RE: Poszukuje odpowiedzialnych i rzetelnych tutorów ! - Admin - 18-11-2009 13:42 W tym tygodniu zostanie wybrany kolejny tutor |