![]() |
Sedor - PPA Journey - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sedor - PPA Journey (/Temat-Sedor-PPA-Journey-69985) |
Sedor - PPA Journey - sedor - 25-05-2013 23:24 Siemanko. Od jutra w tym temacie będę codziennie umieszczał posty z opisem tego co w danym dniu zrobiłem i ile udało mi się zarobić. Robię to, ponieważ ostatnio się trochę rozleniniwiłem, a prowadzenie tego tematu będzie mnie motywowało do systematycznej pracy. Po 2 miesiącach jechania na 100% autopilocie moje zarobki spadły do 20-50zł dziennie. Dzisiejszy zarobek: 18$. Komentarze będą mile widziane. ![]() RE: Sedor - PPA Journey - Admin - 26-05-2013 06:27 fajny pomysł na dziennik ![]() ![]() RE: Sedor - PPA Journey - As7 - 26-05-2013 08:45 Autopilot i takie zarobki to nawet ładnie ![]() ![]() RE: Sedor - PPA Journey - Tiger04 - 26-05-2013 10:49 Fajny pomysł, powodzenia ![]() RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 26-05-2013 23:44 Po pierwsze dzięki za pozytywne komentarze ![]() Powiem Wam, że widać efekty dzisiejszej pracy. Niedziela jest u mnie z reguły słabsza od soboty, a mimo to zarobiłem więcej ![]() Co dzisiaj zrobiłem: - skonfigurowałem Wordpressa, którego zainstalowałem dzień wcześniej, czyli wgrałem szablon, pluginy, widgety etc - zboostowałem film, na którym zarabiam od dawna (dobiłem 500 lajków) + uploadnąłem nowy filmik i go także zboostowałem (lajki, subskrypcje) - wrzuciłem pierwszy post na bloga - założyłem fanpejcz i nabiłem pierwszych fanów ![]() Cały hajs wpadł mi tylko z dwóch w/w nisz. Dzisiejszy zarobek: 24$ RE: Sedor - PPA Journey - Kamilov - 27-05-2013 09:06 Ładny zarobek, gratuluję ![]() Zdradzisz czy używasz SYV do promocji filmu ? 500 lajków to bardzo dużo, mi nie udało się dobić nawet 200 (kasacja). RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 27-05-2013 09:22 Dzięki ![]() Nie używam SYV'a, dopiero przed momentem obczaiłem co to takiego jest ^^ Udaje mi się nabić sporo lajków bo filmy długo stoją z reguły na moich kontach RE: Sedor - PPA Journey - roniartur - 27-05-2013 18:43 A gdzie ty zarabiasz ? FC AC ? RE: Sedor - PPA Journey - sedor - 27-05-2013 19:05 skoro już o to pytasz to pozwolę sobie wrzucić reflinki ![]() zarabiam na ac,cl,fc oraz niedługo zacznę ogarniać AWM bo dostałem accepta ![]() edit: usunąłem reflinki, nie będę mętorzył bo to strata czasu nieadekwatna do zarobionych 5% z refów, a i tak mało kto zarobi choćby dolara. Większość osób zawraca głowę, a potem zarabianie ma w dupie, bo niby "to nie dla nich", albo "nie potrafią ogarnąć tego". A prawda jest taka, że każda osoba może zarabiać na PPA, wystarczy tylko chcieć i ruszyć dupę ![]() RE: Sedor - PPA Journey - create - 27-05-2013 19:10 A czego uzywasz do lajkow ? |