Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przelew pieniędzy na Wasze konto w STP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Przelew pieniędzy na Wasze konto w STP (/Temat-Przelew-pieniedzy-na-Wasze-konto-w-STP-69978)

Przelew pieniędzy na Wasze konto w STP - Lukaskov96 - 25-05-2013 20:54

Witam
Otóż jak wszyscy wiedzą LR już nie działa i raczej strona nie powróci. Mam pewną sprawę, ponieważ zarejestrowałem się w jednym z Hyipów i mam tam podane konto LR, lecz strona nie działa. Także napisałbym do admina prośbę o zmianę mojego konta LR na STP(nie mam konta STP a wypłacić muszę szybko pieniądze bo serwis może się już zaraz zescamić), lecz chciałbym podać kogoś ID STP(uczciwego użytkownika forum) do zlecenia przelewu na jego konto, następnie otrzymałby z mojej strony wynagrodzenie w postaci pieniędzy za udany przelew oraz przelał kasę na swoje konto bankowe, następnie na moje. Chodzi tu o kwotę mniejszą niż $20.

Zainteresowaną osobę proszę o komentarz poniżej lub kontakt PW.

PS Potrzebuję takiej osoby bardzo pilnie

RE: Przelew pieniędzy na Wasze konto w STP - TwojPsycholog - 26-05-2013 09:45

Pisz na PW Wink

Przelew pieniędzy na Wasze konto w STP - surfer0700 - 26-06-2013 20:44

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.