Szukam Mentora - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam Mentora (/Temat-Szukam-Mentora-69958) |
Szukam Mentora - dawid1305 - 25-05-2013 14:44 Witam poszukuję mentora , który pomoże zwiększyć mi moje zarobki na serwisie Astrocash . Po usunięciu wszystkich kont na yt moje zarobki stoją w miejcu wcześniej 2-21$ /dziennie 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: AstroCash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? -Ogółem na sharecash ponad 930$ Firecash - ~80$ - Cashfile 47$ - Astrocash 90$ 4.Twoje wymagania: Minimum 15 $ Dziennie 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oferuje Rejestrację z Refa lub 5-10% od zarobionej kwoty Dodatkowe informacje : Posiadam bloga na blogspot (25postów - 45tys views) 2 konta na yt PS: Wiem że jest dużo tematów dotyczących mentora ale do wszystkich co się zgłosiłem to albo nic nie odpisali albo nie chcieli pomóc , gdyż nie posiadam swojej domeny/hostingu Szukam Mentora - Coristo - 25-05-2013 14:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |