[Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania (/Temat-Sprzedam-Poradnik-jak-stworzyc-idealnego-fejka-nie-znajac-jezykow-programowania-69957) |
[Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Mol - 25-05-2013 14:41 1.Nazwa przedmiotu : "Poradnik -Jak stworzyć Fejka na którego każdy się nabierze" 2.Opis przedmiotu : Poradnik przedstawia jak bez znajomości jakiegokolwiek języka programowania można stworzyć fejka. Po co się męczyć z nauką języków programowania skoro ten czas można poświęcić na zarabianie? Dzięki temu sposobowi jesteśmy wstanie stworzyć każdego fejka, z najróżniejszymi opcjami. Praktycznie ze wszystkim co jest dostępne w normalnych programach które użytkujemy codziennie. Po zapoznaniu się z poradnikiem czas tworzenia pierwszych fejków to około 20 min ale póżniej gdy się dojdzie do wprawy to czas ten zmniejszy się do 10 - max 15min Metoda jest opisana od A do Z. Spokojnie mogę powiedzieć że z tym sposobem poradziłby sobie przedszkolak po przeczytaniu poradnika( jeśli umiałby czytać) wszystkie czynności przedstawione są także na zdjęciach co znacznie ułatwia sprawę. Nie ma opcji żebyście czegoś nie zrozumieli Jednak w razie problemów lub pytań służę swoją osobą Niżej przedstawiam fejki stworzone moim sposobem. Są one najprostsze, z nisz które wszyscy a bynajmniej większość z nas zna (tak aby nikomu nie psuć nisz) 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : 10zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - surfer0700 - 25-05-2013 14:45 Jeżeli będzie potrzeba recenzji, to zapraszam na PW. RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Apricot - 25-05-2013 15:05 (25-05-2013 14:41)Mol napisał(a): 1.Nazwa przedmiotu : "Poradnik -Jak stworzyć Fejka na którego każdy się nabierze"A jak nie każdy się na niego nabierze to zwrócisz mi kasę za poradnik ? RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - lord21 - 25-05-2013 15:08 No nie powiedziałbym, że te twoje fejki są warte 20zł RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Mol - 25-05-2013 15:15 @Apricot - wszystko zależy od niszy jeśli masz nisze i zrobisz do niej dobrego fejka to sam sobie dopisz co Ci z tego wyjdzie. @lord21 - nie sprzedaje fejków tylko sposób na ich robienie, gwarantuje że najlepszy jaki jest i masz racje, te fejki nie są warte 20zł . Dodałem je tylko i wyłącznie dlatego żeby pokazać PODSTAWOWE opcje za pomocą fejków które każdy zna. Tym sposobem można stworzyć o wiele więcej RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Apricot - 25-05-2013 15:23 To po co piszesz ze każdy się na niego nabierze ? Najczęściej jest tak ze na taki fejk (hack fejk) nabiera tylko tylko 3% (czasem i mniej). Więc nie pisz ze wszyscy. Są nawet za darmo poradniki jak zrobić własnego fejka, oraz gotowce do których wystarcza mała edycja. RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Mol - 25-05-2013 15:49 No to kolego przyda się czytanie ze zrozumieniem co różni mój poradnik od darmowych poradników do tworzenia fejków? Darmowe poradniki przedstawiają jak stworzyć fejk polegający np tylko na klikaniu "Dalej, Dalej, Dalej" i mocno ograniczają możliwości. W moim sposobie nie potrzebujesz znać języków programowania co sprawia że każdy sobie z nim poradzi. A co najważniejsze nie jesteśmy wgl ograniczeni w tworzeniu fejków, do każdego możemy dodać dużo elementów róznego kalibru. Po przeczytaniu poradnika możemy stworzyć fejka, takiego jakiego tylko sobie wymyślimy, z przyciskami, paskami łądowania, polami do wprowadzania danych, polami do wyboru np ptaszkami, możemy dodawać muzykę, własne ikony, wyskakującymi komunikatami a to i tak nawet nie jest 10% tego co mamy dostępne w mojej prostej metodzie Jeśli chcesz to proszę bardzo czytaj/ogladaj darmowe poradniki i twórz fejki na ich podstawie, w dzisiejszych czasach gdy konkurencji jest mega dużo trzeba się czymś wybić a co do tego "każdy się nabierze" , mogę powiedzieć że to tylko chwyt marketingowy, ale tak do końca nie jest. Fejk ma zadanie zwiększyć konwersje do maksimum. Mówisz że 3% ludzi się nabiera? a ja mówię że jeśli miałbyś leszego fejka to nabrałoby się 6% , 9% a może 12% czy o wiele więcej. Wszystko zależy od niszy RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - bolo9797 - 25-05-2013 16:56 Cos takiego to ja moge zrobic w visual basic w 5 min i to bez zadnej znajomosci programowania w tym jezyku. RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - lolko89 - 25-05-2013 17:02 (25-05-2013 15:49)Mol napisał(a): No to kolego przyda się czytanie ze zrozumieniem co różni mój poradnik od darmowych poradników do tworzenia fejków? Darmowe poradniki przedstawiają jak stworzyć fejk polegający np tylko na klikaniu "Dalej, Dalej, Dalej" i mocno ograniczają możliwości. W moim sposobie nie potrzebujesz znać języków programowania co sprawia że każdy sobie z nim poradzi. A co najważniejsze nie jesteśmy wgl ograniczeni w tworzeniu fejków, do każdego możemy dodać dużo elementów róznego kalibru. Po przeczytaniu poradnika możemy stworzyć fejka, takiego jakiego tylko sobie wymyślimy, z przyciskami, paskami łądowania, polami do wprowadzania danych, polami do wyboru np ptaszkami, możemy dodawać muzykę, własne ikony, wyskakującymi komunikatami a to i tak nawet nie jest 10% tego co mamy dostępne w mojej prostej metodzie Jeśli chcesz to proszę bardzo czytaj/ogladaj darmowe poradniki i twórz fejki na ich podstawie, w dzisiejszych czasach gdy konkurencji jest mega dużo trzeba się czymś wybić Nie wysilaj się, oni tylko umieją skrytykować kogoś, gdyż sami nie są w stanie czegoś takiego zrobić. Większość tu powie, że 20 zł to za duuuużo, a jedni wręcz przeciwnie. Niby mogą w necie za free znaleźć. No to niech szukają... RE: [Sprzedam] Poradnik- jak stworzyć idealnego fejka nie znając języków programowania - Mol - 25-05-2013 17:03 mówię, to tylko przykładowe fejki, wiem że są proste. ale nie wszyscy posiadają takie umiejętności jak Ty. nie każdy potrafi programować w VB czy innych językach. wiem o co chodzi Ci z programowaniem w visualu bez znania tego języka, jednak i tą metodą BEZ ZNAJOMOSCI VISUALA nie stworzysz takiego programu jaki stworzysz w moim sposobie bez znania jakiegokolwiek języka . |