Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Poradnik Mypay by tomeg - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Poradnik Mypay by tomeg (/Temat-Poradnik-Mypay-by-tomeg-69925)

Poradnik Mypay by tomeg - tomeg8495 - 24-05-2013 21:31

Witam do obejrzenia poradnika na temat jak zarabiać na mypay.
Myślę ze jest on idealny dla początkujacych ponieważ przedstawia na czym polega zarabianie na tym portalu itp

link do filmiku http://www.youtube.com/watch?v=i4Vp4UmOeuU

wrazie jakich kolwiek pytań pisać na priv i jak tylko bede mogł to pomogę Smile

jezeli filmik wam pomoze w filmiku podany jest ref link Smile

RE: Poradnik Mypay by tomeg - tomeg8495 - 28-05-2013 10:48

Zapraszam. Udzielam pełnej pomocy

RE: Poradnik Mypay by tomeg - Archiebald - 28-05-2013 11:12

Nie dublujcie się panowie , przed chwilą taki wątek wyszedł Tongue

RE: Poradnik Mypay by tomeg - tomeg8495 - 03-06-2013 08:02

co ja na to poradze ze co chwile ktos dodaje podobny watek Big Grin

RE: Poradnik Mypay by tomeg - 3.14 - 04-06-2013 03:29

Ogólnie dzięki twojemu poradnikowi początkujący sie namęczy, guzik zarobi i się szybko zniechęci zabrakło w nim ważnych aspektów np. z kąd brac dane (tutaj coś ci powiem wiem z doświadczenia że nie tzreba podawać prawdziwych danych lecz muszą brzmieć one naturalnie i prawdziwie), nie opisałeś że akcje tzreba robić seriami gdyż 1 sponsor może mieć kilka akcji... i jak automatycznie tworzyć meile to tyle z tych ważniejszych aspektów jest jeszcze kilka sposobów dzięki którym można sobie ułatwić i skrócic czas poświęcony na wykonanie akcji ale to zostawie dla siebie