Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook (/Temat-Sprzedam-program-do-zapraszania-nk-pl-facebook-69896) |
Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - lolko89 - 24-05-2013 12:59 1.Nazwa przedmiotu :Bot do zapraszania na nk.pl && FACEBOOK 2.Opis przedmiotu :Profesjonalny program do zapraszania na nk.pl, facebook. Mnóstwo funkcji, które dają wielkie możliwości konfiguracji programu. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt :gg: 8598442 5.Cena :od 50zł do 100zł w zależności jaki rodzaj licenkcji 6.Sposób zapłaty za przedmiot :paypal, przelew mbank Oferta skierowana głównie do tych którzy chcą rozwinąć stronę www, zareklamować swoją firmę itp. Więcej informacji można uzyskać pod nr gg. Zapraszam do zapoznania się z opisem aplikacji http://nk-bot.xn.pl/ RE: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - Archiebald - 24-05-2013 13:20 Do zapraszania znajomych nie potrzebny jest program żaden . A z tego co wiem to jak zapraszasz z automatu to blokują konto gdy parę osób tylko nie potwierdzi że Cię zna a nawet można stracić . Sam właśnie dostałe blokadę na tydzień . RE: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - lolko89 - 24-05-2013 13:23 (24-05-2013 13:20)Archiebald napisał(a): Do zapraszania znajomych nie potrzebny jest program żaden . A z tego co wiem to jak zapraszasz z automatu to blokują konto gdy parę osób tylko nie potwierdzi że Cię zna a nawet można stracić . Sam właśnie dostałe blokadę na tydzień . Tak jest tylko na facebooku. Natomiast nk tego zabezpieczenia nie ma i tam też możesz trafić z reklamą do setek tysięcy ludzi. Wszystko zależy tylko od Ciebie jak wykorzystasz mojego bota. Chyba, że chcesz ręcznie klikać "Dodaj do znajomych" RE: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - Archiebald - 24-05-2013 13:52 W takim razie edytuj post i popraw z łaski swojej że do fb program się nie nadaje, podobnie chyba jest na twitterze. Nie wiem jak jest na NK i czy spamowanie ludzi zaproszeniami jest inaczej traktowane(być może komuś przyda się ten program ale jak dla mnie to jest wygórowana i wolałbym poklikać nie jest to wcale takie trudne . piszesz że jest to profesjonalny program w związku z tym mam pytanie : czy jest to program twojego autorstwa? RE: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - lolko89 - 24-05-2013 14:00 (24-05-2013 13:52)Archiebald napisał(a): W takim razie edytuj post i popraw z łaski swojej że do fb program się nie nadaje, podobnie chyba jest na twitterze. Nie wiem jak jest na NK i czy spamowanie ludzi zaproszeniami jest inaczej traktowane(być może komuś przyda się ten program ale jak dla mnie to jest wygórowana i wolałbym poklikać nie jest to wcale takie trudne . Tak program jest mój wpisz nr gg w google to zobaczysz. Program też do FB, funkcja została napisana na życzenie userów programu. Na twita nie ma funkcji. Poczytaj o programie pod adresem podanym na początku. No jeśli chcesz klikać sam to proszę bardzo. 3000 kliknięć, ciekawe w jakim czasie wykonasz. Daj znać jak skończysz. RE: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - musicfan - 24-05-2013 14:16 taki program można za darmo zdobyć w necie Odp: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - Archiebald - 24-05-2013 14:24 Właśnie sprawdzilem .W 20 sekund zaprosilem 10 osób. 3k przy dobrym lączu w jakieś 1.5 h spokojnie wyklikam. A poza tym takie skrypty są za free na na necie. Nie że chcę Cię tutaj hejtować ale wybacz nie oczarowałeś mnie swoją ofertą Stapatalkowane z andka RE: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - szy1sw - 24-05-2013 14:59 na nk i tak już nikt nie siedzi... RE: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - bolo9797 - 24-05-2013 15:22 Archebald po 1 to jest funkcja edytuaj a po 2 co ty za glupoty pierdolisz?? A co jak recznie klikasz to jak ktos nie potwierdzi to ban nie poleci? Spamem daleko nie zajdziesz. Odp: Sprzedam program do zapraszania nk.pl/facebook - Archiebald - 24-05-2013 15:38 Boli sam się edytuaj to raz a dwa czytaj ze zrozumieniem i dopiero się wypowiadaj. Niestety ale nie dało się usunąć posta więc przeprosiłem za spam. Stapatalkowane z andka |