![]() |
Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" (/Temat-Nowy-program-inwestycyjny-zoomroi-biz-69820) |
Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" - Lukaskov96 - 22-05-2013 16:04 [attachment=1836]
Otóż jeszcze wczoraj znalazłem nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" oraz wpłaciłem pierwsze $5 na 5 dni. Dlatego, że należę do tego forum, chciałbym z Wami podzielić się z tym programem i zachęcić Was do inwestycji. Program jest świeży. Ma dopiero jeden dzień. Można ich znaleźć na facebooku, twitterze i na innych portalach społecznościowych oraz na skype, dodatkowo support jest dostępny 24/7. Adminem jest "Miller Leon" O to plany inwestycyjne: [attachment=1837] [attachment=1838] Sczegóły programu: Wypłaty dostępne na procesorach: PerfectMoney, LibertyReserve, SolidTrustPay + 6% referral commission [attachment=1839] Statystyki programu na tą chwilę: [attachment=1840] Wypłata z programu(nie moja): [attachment=1841] Program inwestycyjny oferuje wysoki profit(mniejszy niż RF i T-E) i jest duże prawdopodobieństwo, że okażę się za niedługo scamem. Więc zalecam składanie depozytu w mniejszych kwotach, w celu bezpieczeństwa- żeby nie było na mnie, że Was nie ostrzegałem ![]() Czysty link: http://zoomroi.biz/ Byłbym bardzo wdzięczny gdybyście zarejestrowali się z mojego reflinka ![]() Reflink w banerze: ![]() RE: Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" - Draggy - 22-05-2013 16:13 Profile tych wszystkich adminów są po prostu parodią. ![]() Oto fejsbuk pana Leona: https://www.facebook.com/miller.leon.79?hc_location=stream Nie przypomina wam on kogoś? ![]() Zawsze wybierają popularne imiona i nazwiska, po wpisaniu tego w google znajdziecie z dziesięciu innych Millerów. Jeśli chodzi o sam program - na forach pojawiły się spekulacje na temat poprzedniego programu admina, a mianowicie RealityFunds. Nie mam pojęcia, czy to faktycznie ta sama osoba. Dowody wypłat się na razie pojawiają, sam z ewentualną inwestycją się wstrzymam, zobaczymy jak to się będzie kręcić. RE: Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" - Karas09 - 22-05-2013 16:16 W takich programach albo wchodzisz od razu albo rezygnujesz. Czekanie nic nie daje bo po prostu czas trwania takiego projektu jest za krótki żeby miało to sens. ![]() RE: Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" - Draggy - 22-05-2013 16:42 Chyba masz rację, może spróbuję z piątką na pięć dni wieczorem, po wypłacie z FEF. RE: Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" - SweetSensi - 22-05-2013 18:26 Z tego co widzę strasznie zajeżdża podobizną RF i TE. Ja straciłem w obu tych programach, także podziękuję temu, co nie zmienia faktu, że można na nim zarobić, byle szybko. RE: Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" - Lukaskov96 - 28-05-2013 13:37 Proszę nie wpłacać już pieniędzy w ten program. Admin nagle zniknął, brak odpowiedzi z jego strony na zadane pytania użytkowników, dodatkowo WYPŁATY STOJĄ. Sam wpłaciłem $5 na 5 dni z LR, lecz z winy LR, że nie działa nie mogę sobie już tej kasy wypłacić. Proszę o zamknięcie tematu, nie chcę aby ktoś przez pomyłkę wpłacił pieniądze w SCAM Nowy program inwestycyjny "zoomroi.biz" - Hybrid1990 - 06-10-2018 08:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |