Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hitleap - High-Retention Youtube Views. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Hitleap - High-Retention Youtube Views. (/Temat-Hitleap-High-Retention-Youtube-Views-69724)

Hitleap - High-Retention Youtube Views. - lebshot - 20-05-2013 20:57

Witam. Chciałbym wam przedstawić stronkę na której za darmo można zdobyć wyświetlenia na youtubie. Wyświetlenia te są High-Retention czyli załóżmy na 1minutę i 56 sekund filmiku, oglądający ogląda nasz filmik przez 90 sekund. To prawie 50% czasu oglądalności. Algorytm youtuba ostatnio sprawdza te dane i filmiki z większą oglądalnością są pozycjonowane wyżej.

\[Obrazek: banner.png]
Czysty link : http://hitleap.com
Refferal link : http://hitleap.com/by/lebshot

Byłbym bardzo wdzięczny za zarejestrowanie się z mojego ref linka, nic przy tym nie tracisz a mi możesz zawszę trochę pomóc.

Na serwisie są dostępne dwa rodzaje użytkowników :
Regular i Premium (7euro miesięcznie)

Korzyści zarówno z premium jak i regular widać na zdjęciu załączonym poniżej. Gdy posiadamy premium, maksymalny czas oglądalności to 90s. Lecz mogę się mylić.

[Obrazek: hit_leap_korzysci.png]

Przepraszam za dość chaotycznie napisany tekst, lecz mam nadzieję iż będzie on zrozumiały dla każdego czytającego użytkownika.

RE: Hitleap - High-Retention Youtube Views. - matimus - 20-05-2013 21:14

było .... (Ja jako 2 w necie o nim napisałem ... po autorze... i reklama jest Jerk)

RE: Hitleap - High-Retention Youtube Views. - daniel42na - 20-05-2013 21:16

Czy autor tematu sprawdzał te wyświetlenia?
Bo ja tak i każdy film który próbowałem choć troche podrasować ruchem z hitlipy padł jak mucha w izolatce.

RE: Hitleap - High-Retention Youtube Views. - lebshot - 20-05-2013 21:27

(20-05-2013 21:14)matimus napisał(a):  było .... (Ja jako 2 w necie o nim napisałem ... po autorze... i reklama jest Jerk)
Jeżeli było i dalej znajduję się na forum, to proszę usunąć temat Wink
(20-05-2013 21:16)daniel42na napisał(a):  Czy autor tematu sprawdzał te wyświetlenia?
Bo ja tak i każdy film który próbowałem choć troche podrasować ruchem z hitlipy padł jak mucha w izolatce.
W sumie to nie próbowałem, ale mój znajomy promuje hitleapem i nie narzeka żeby filmy mu padały jak mucha w izolatce.

Hitleap - High-Retention Youtube Views. - Admin - 21-05-2013 06:59

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.