Belki pod nickami dla wyróżnionych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Belki pod nickami dla wyróżnionych (/Temat-Belki-pod-nickami-dla-wyroznionych-69723) |
Belki pod nickami dla wyróżnionych - bios - 20-05-2013 20:46 Jak wiadomo VIP'owie mają pod nickiem taką belkę: Mój pomysł(o ile takiego nie było) polega na tym aby wyróżnić na forum ludzi, którzy wygrali np. konkurs w haxballa lub zostali odznaczeni w "TOP User Miesiąca". Jeśli nie było by chętnych to mogę wykonać grafiki do tego. Pozdro. RE: Belki pod nickami dla wyróżnionych - WazzaP - 20-05-2013 20:51 Może być, lecz raczej nie dla takich konkursów jak haxball..;-) RE: Belki pod nickami dla wyróżnionych - Killer - 20-05-2013 21:29 wolne żarty to forum o hexballu czy zarabianiu przez internet? jeszcze trochę i rangi za napisanie poradnika będą chcieli, w głowach się niektórym poprzewracało RE: Belki pod nickami dla wyróżnionych - bios - 20-05-2013 21:48 Racja, z haxballem może przesadziłem, ale z rangami? Czemu nie? RE: Belki pod nickami dla wyróżnionych - Killer - 20-05-2013 22:29 Raz w życiu byli wybrani top userzy przez użytkowników forum, a ty od razu chcesz ich wyróżniać? Uważam, że na forum jest wystarczająco wiele rang i nie ma najmniejszego sensu na siłę próbować ulepszać coś co działa jak należy. Gdy user zasługuje na rangę Vipa to ją otrzymuje, nie widzę potrzeby w tworzeniu drugiej niemal takiej samej rangi. Poza tym taki pomysł wprowadziłby mało rzetelne głosowanie w ankiecie na najlepszych użytkowników multikonta, fikcyjne glosy, byle by zostać wyróżnionym. RE: Belki pod nickami dla wyróżnionych - xJAmaTOx - 21-05-2013 06:11 Co da wam taka ranga na forum? Respect w internecie ? RE: Belki pod nickami dla wyróżnionych - Nicktim - 23-05-2013 09:57 (20-05-2013 20:46)bios napisał(a): Mój pomysł(o ile takiego nie było) polega na tym aby wyróżnić na forum ludzi, którzy wygrali np. konkurs w haxballa lub zostali odznaczeni w "TOP User Miesiąca". Cytat:Najbardziej prowokującą osobą jest...bez cienia wątpliwości tomazzi. Ja nie wiem czy Tomazzi cieszyłby się z takiej belki |