Etykiety na Bloggerze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Bloger, Blogspot i inne blogi (/Forum-Bloger-Blogspot-i-inne-blogi-361) +--- Wątek: Etykiety na Bloggerze (/Temat-Etykiety-na-Bloggerze-69665) |
Etykiety na Bloggerze - Oliwa98 - 19-05-2013 20:44 Dlaczego nie mogę dodać etykiet (tagów) na bloggerze przy poście? Za każdym razem gdy podaje tagi wyświetla się napis: These characters are not allowed in a post label: &. Zignoruj ostrzeżenie Gdy Zignoruje ostrzeżenie i chcę aktualizować wyświetla się to samo... RE: Etykiety na Bloggerze - Gittech - 19-05-2013 20:50 Sory za off topa, ale zostaw tego bloggera bo z nim sa same problemy. Tez sie w to bawilem, ale zaryzykowalem i kupilem hosting z domena. Zwrocilo sie w ciagu tyg. Polecam RE: Etykiety na Bloggerze - Oliwa98 - 19-05-2013 20:53 (19-05-2013 20:50)Gittech napisał(a): Sory za off topa, ale zostaw tego bloggera bo z nim sa same problemy. Tez sie w to bawilem, ale zaryzykowalem i kupilem hosting z domena. Zwrocilo sie w ciagu tyg. Polecam Narazie nie mam funduszy. Jak sobie zarobie trochę na bloggerze to kupie hosting i domenę. Najpierw muszę zacząć zarabiać. RE: Etykiety na Bloggerze - As7 - 20-05-2013 08:12 (19-05-2013 20:53)Oliwa98 napisał(a):(19-05-2013 20:50)Gittech napisał(a): Sory za off topa, ale zostaw tego bloggera bo z nim sa same problemy. Tez sie w to bawilem, ale zaryzykowalem i kupilem hosting z domena. Zwrocilo sie w ciagu tyg. Polecam Twoja praca pójdzie trochę na marne. Bd musiał przenieś wszystkie wpisy ręcznie. Na nowo promować nową domenę. Wydatek granicy 50-80zł za hosting i domenę na pewno się zwróci prędzej czy poźniej a masz pewność ze twoja praca nagle nie zniknie xD RE: Etykiety na Bloggerze - michal86ole - 20-05-2013 09:50 Prawdopodobnie masz za długie tagi, ew łączna ilość znaków przekroczyła 200...Takie uroki blogspota RE: Etykiety na Bloggerze - Hakerke - 20-05-2013 17:44 Za malo informacji podales. Wedlug tego: These characters are not allowed in a post label: &. Wynika ze uzywasz znaku &, ktory nie jest dozwolony. Jesli jednak go nie uzywasz, po prostu wpisz jakis zwykly tag typu hack i jak nie bedzie dzialac to sprobuj w innym poscie, jesli nadal to samo to sprobuj na nowym blogu. Z doswiadczenia wiem ze jest kilka (malo) bledow, ktore pojawiaja sie w blogspocie w sumie nie wiadomo czemu i jedyny sposob na pozbycie sie ich to nowy blog z identycznym szablonem i postami. |