![]() |
Klucze Na Sb! [Płatne Na Paypal] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Klucze Na Sb! [Płatne Na Paypal] (/Temat-Klucze-Na-Sb-Platne-Na-Paypal-6959) |
Klucze Na Sb! [Płatne Na Paypal] - RaZoR_xD - 11-05-2010 13:43 KLUCZE NA SB! [PŁATNE NA PAYPAL] Witam wczoraj zrobiłem taki pomysł i wczoraj już 1 użytkownik dostał już wypłate 50gr na paypala, moze to potwierdzic. Wypłacam je ja! Z tego iż postanowilem napisac ten temat aby zachęcić was do wziecia udzialu w tej okazjii gdyz jest ona bardzo opłacalna. O godzinach (mowie o ktorych) np. miedzy 18:20 a 19:30 pojawi sie slowo klucz. Wtedy koczujecie na sb i gdy podam link do słowa klucz przepisujecie je najszybciej jak mozecie. UWAGA : Duze znaki i male znaki sie nie liczą, możecie pisać albo duzymi albo malymi literami.. Oto lista zwycięscow(będę aktualizował): Malroias - 50gr 1 reputacja Jeppers - 45 gr oraz 5 reputacji - - - ------------------------------------------------- Do wygrania będą pieniądze paypal,reputacje stawka będzie coraz większa ale też może być mniejsza z przyczyn takich że nie dysponuję aż tak dużą kwotą pieniedzy na paypalu ![]() Zapytacie się, gdzie ja mam tutaj zysk? Nie mam zysku, robie to specjalnie na zarabiam.com, dla zabawy uczestników. Jeśli mielibyście jakieś pytanie pisać w tym temacie, a poniżej znajdziecie daty kiedy pojawią sie słowa klucz.. * -10maja(wczoraj) pojawiło się o godzinie 21:30 - 22:20! ( Do wygrania : 50gr Paypal) * - 11Maja(dziś) pojawi się między godziną 15:45 a godziną 16:50 (Do wygrania: Nagroda niespodzianka) * - 11maja(dzis) pojawi się między 20:00 a 23:50! - ODWOŁANE !!!!!! * - 12 maja(jutro) pojawi się między 18:25 a 23:50! (Do wygrania: Kasa na paypal oraz reputacja) Pozdrawiam, bądzcie czujni i życze wysokich wygranych ! ![]() RE: Klucze Na Sb! [Płatne Na Paypal] - rj7rad - 11-05-2010 13:57 Aleś wymyślił ![]() RE: Klucze Na Sb! [Płatne Na Paypal] - Paviano - 11-05-2010 14:33 Przyda się kasa na PP ![]() RE: Klucze Na Sb! [Płatne Na Paypal] - Killer - 11-05-2010 14:50 eee swietna zabawa doceniamy ze robisz to bezinteresowanie ![]() RE: Klucze Na Sb! [Płatne Na Paypal] - Grabowkers - 11-05-2010 14:51 Mnie również się podoba ![]() |