![]() |
[Zlecę] Współpraca odnośnie zakładania kont - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Zlecę] Współpraca odnośnie zakładania kont (/Temat-Zlece-Wspolpraca-odnosnie-zakladania-kont-69489) |
[Zlecę] Współpraca odnośnie zakładania kont - Ropsont - 16-05-2013 16:03 Witam. Poszukuję osoby do współpracy (możliwe, że długotrwałej jeśli pomysł wypali). Oczywiście za test pomysłu również zapłacę $$$ Osoba ta powinna mieć narzędzia do zmiany IP i ogólnie obracać się w tematach takich jak zakładanie kont w różnych serwisach. (Np coś takiego miało miejsce na forum gdy użytkownicy rejestrowali się na zagranicznym odpowiedniku MyPay) Ofertę podeślę na PW zainteresowanym. Potrzebuję tylko jednego pomocnika, a przy wyborze zadecyduje współczynnik zaufania. Będę wysyłał tej osobie pieniądze do testów i nie chciałbym żeby był to pierwszy lepszy "gracz" jednopostowiec. Nie chcę również osoby niecierpliwej. Najlepiej ktoś konkretny, rozmowny, z kim łatwo się dogadać, omówić warunki, a współpraca jest przyjemnością ![]() Dodam, że zyski mogą być duże jeśli pomysł okaże się trafny. Możliwe nawet po 300 PLN za konto. Zanim ktokolwiek zacznie krytykować dodam, że nie ma to nic wspólnego z hackingiem ani innymi nielegalnymi rzeczami. Po prostu wykorzystanie pewnego triku. To w jaki sposób dogadamy się ze sposobem zapłaty ustalamy indywidualnie. Pozdrawiam i czekam na PW od zainteresowanych ![]() RE: [Zlecę] Współpraca odnośnie zakładania kont - Dennisek78 - 16-05-2013 16:07 Jestem zainteresowany, czekam na PW W takich kategoriach można by rzec iż jestem profesjonalistą ;d RE: [Zlecę] Współpraca odnośnie zakładania kont - Ropsont - 16-05-2013 16:33 @UP Kurczę, kilka sekund za późno xD Mam już zaufanego chętnego. Do zamknięcia. [Zlecę] Współpraca odnośnie zakładania kont - yazir - 16-05-2013 16:34 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. [Zlecę] Współpraca odnośnie zakładania kont - yazir - 16-05-2013 16:34 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |