Pytanka nowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: Pytanka nowego (/Temat-Pytanka-nowego-69441) |
Pytanka nowego - Gittech - 15-05-2013 15:47 Witam, będąc na astro zrodziło się u mnie kilka pytań, mianowicie: 1. Gdzie jest pokazane saldo? 2. Kiedy możne zlecać normalne wypłaty i jak długo się czeka? 3. Przy ofertach lepiej używać Autopilota czy kombinować? Z góry dzięki i sory za takie dość głupie pytania. RE: Pytanka nowego - zarabiajmy - 15-05-2013 15:54 ad. 1: na stronie głównej: Today's Earnings: dzisiejsze zarobki Yesterday's Earnings: wczorajsze zarobki Month's Earnings: miesięczne zarobki Total Earnings: całkowite zarobki Available Payout: możliwa wypłata ad. 2: Wypłatę możesz zlecić, gdy pojawi Ci się jakaś suma w Available Payout. A ma to miejsce 1szego każdego miesiąca. Czeka się - zależy jaką zlecisz. ad. 3: autopilot! RE: Pytanka nowego - Gittech - 15-05-2013 15:56 Aaaaaa, dzięki zwłaszcza za pierwsze, nie ogarnąłem RE: Pytanka nowego - WazzaP - 15-05-2013 16:06 Wystarczy translator RE: Pytanka nowego - Gittech - 15-05-2013 16:50 Angielski znam (inaczej nie istniałbym w PPA), ale byłem zdziwiony, że w innych serwisach jest gdzieś saldo z którego wypłacam, a w AC "Available Payout" Tak czy siak temat zamknięty, proszę o usunięcie |