PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: ProfitClicking - Just Been Paid (JBP - JSS Tripler) (/Forum-ProfitClicking-Just-Been-Paid-JBP-JSS-Tripler-322) +---- Wątek: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" (/Temat-PC-chyba-powraca-do-gry-Frederick-is-Coming-to-Help-Us-69429) Strony: 1 2 |
PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - matevos - 15-05-2013 09:41 Witam, otóż dziś dostałem email z informacją iż już za kilka dni wszystko powraca do normy czyli wypłaty w 24h itp. Polecam sprawdzić swoją skrzynke pocztową albo wejść na główną strone PC i sprawdzić newsy. RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - duzypawel - 15-05-2013 09:46 na stronie głównej to się chwalą tym, że na monitorach mają status 'paying' radziłbym się za mocno nie podniecać obietnicami PC aczkolwiek nie mam nic przeciwko by nagle zaczęli płacić. RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - tomazzi - 15-05-2013 09:47 jeśli wierzysz w cuda i w garbate aniołki i opowiastki o złotych górach i cudach niewidach w tym scamie to wierz dalej to trup i nie bądź naiwny, to opowiastka po to by może się jakieś jelenie znalazły nowe jeszcze co coś wpłacą to może z naciskiem na może jakieś zaległości nielicznym wypłacą RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - mireck - 15-05-2013 17:24 A ja tam zostałem na stanie 21$ których i tak nie mogę wypłacić . Lecieli Sobie w chu ** już od dłuższego czasu, niektórzy tylko ciągle niestety wierzą w ten projekt.. Smutne. RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - dondoonsie - 15-05-2013 18:07 21 $ ;D super ludzie mają po 10 000$ na kontach RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - paolo10 - 15-05-2013 18:38 Najpierw się zlitował i stworzył Click Paid, teraz wraca ratować Profit Clicking, ten pan Frederick to na prawdę super gość... żeby jeszcze na prawdę istniał RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - tomazzi - 15-05-2013 18:58 (15-05-2013 18:38)paolo10 napisał(a): ten pan Frederick to na prawdę super gość... żeby jeszcze na prawdę istniał jest jak św. Mikołaj a wierzą tylko w niego małe dzieci to scam i dziwie się, że chce wam się dyskutować na temat trupa RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - GrzesiX - 15-05-2013 22:48 (15-05-2013 18:58)tomazzi napisał(a): jest jak św. Mikołaj a wierzą tylko w niego małe dzieci Dużo w tym jednak racji. Ja myślałem w styczniu tego roku, że cały zainwestowany kapitał prawie pół roku wcześniej od tamtej pory pójdzie się gryźć, ale w marcu, gdy była fala wiaderek, udało się odzyskać 75% wkładu. Chociaż tyle dobrze. Jeśli trup pozwoli odzyskać resztę to będę niezmiernie szczęśliwy RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - Gotrekus - 25-05-2013 06:35 Ja wkald jakism cudem odzyskalem,nawet lekko an gorke poszło>Trup nie trup byle by płacił RE: PC chyba powraca do gry "Frederick is Coming to Help Us!" - Meloman - 26-05-2013 19:00 Ani trochę nie wierzę że uda mi się tu wycisnąć jeszcze jakiś grosz. Miłym zaskoczeniem był okres ostatnich wiaderek w którym udało się wypłacić nie tak mało. Może uda się jeszcze cokolwiek wypłacić |