![]() |
Neobux Mentor 24/7 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Neobux Mentor 24/7 (/Temat-Neobux-Mentor-24-7-69218) Strony: 1 2 |
Neobux Mentor 24/7 - Nubi - 11-05-2013 15:34 Podnieś swoje zarobki z Mentorem Neobux !
W Neobuxie jestem od niedawna ale nie liczy się staż a efekt jaki można osiągnąć ! Testowa wypłatka 5 $ jest już na moim koncie a 25 $ już czeka i nie jest to koniec
![]() Neobux jest po to aby zarobić w pierwszy dzień już ponad 10 $ ![]() Czego wymagam: -Rejestracji z linku referencyjnego -Dosłownie paru minut aby zarobić swoje pierwsze 10 $ z Neobux ! Co oferuję: -Dokładnie napiszę Ci jak wykonywać oferty oraz inne zadania z Neobux krok po kroku -Pomoc na gg/skype ! KONTAKT PW & GG 24410736
RE: Neobux Mentor 24/7 - badii - 11-05-2013 15:38 Tiaaa, sposób makingmoney'a i wio do przodu... Aby być mentorem to trzeba już że tak powiem PERFEKCYNIE ogarnąć serwis, a nie jesteś kilka dni i od razu uważać się za mentora ![]() RE: Neobux Mentor 24/7 - Nubi - 11-05-2013 15:48 To nie jest ppa że trzeba wiedzieć jak promować co jest na topie i jak zachęcić do pobrania pliku ,Neobux to bux tu tylko trzeba wiedzieć jak postępować z daną ofertą żeby została zaliczona ,pierwsze 10 $ a dokładnie 10 000 Neocoins które otrzymamy zajmuje 25 min ,zależy jak kto słucha. I w Neobux jestem od 2 miesięcy dlatego napisałem że od niedawna. 'PERFEKCYNIE ogarnąć serwis' hmm.. może ogarnąłem może nie tego Ci nie powiem ,nie jestem taki pro elo erner jak inni ![]() RE: Neobux Mentor 24/7 - makingmoney - 11-05-2013 15:57 Cytat:z Mentorem Neobux ! Cytat:testowa wypłatka 5 $ jest już na moim koncie Powodzenia. Mam tylko nadzieję, że nie będziesz powielał treści mojego bloga. RE: Neobux Mentor 24/7 - badii - 11-05-2013 16:02 (11-05-2013 15:48)Nubi napisał(a): Neobux to bux tu tylko trzeba wiedzieć jak postępować z daną ofertą żeby została zaliczona ,pierwsze 10 $ a dokładnie 10 000 Neocoins które otrzymamy zajmuje 25 min ,zależy jak kto słucha. I w Neobux jestem od 2 miesięcy dlatego napisałem że od niedawna. Przecież każdy zdrowo myślący człowiek, który przeczyta blog u makingmoney poradzi sobie z ofertą. No ładnie, muszę Ci pogratulować! Zarobiłeś 10$ w 25minut, a i tak na wypłatę ich musisz czekać 30dni :> Gdyby tak każdy myślał jak Ty, że może być mentorem NeoBux'a to mielibyśmy ich pełno na forum ![]() RE: Neobux Mentor 24/7 - makingmoney - 12-05-2013 18:28 Pofatygowałem się i napisałem z nieznanego nr GG do naszego "Mentora" ![]() Okazało się, że jego sposób to nic innego jak kopia tego co opisuję na moim blogu, czyli oferty neocoins oraz jak to oryginalnie określił "stare startery" i "weryfikacja screenów". Na przyszłość koleś wymyśl coś swojego a nie kradniesz pomysł innym. Taki z Ciebie mentor jak i ze mnie, czyli żaden ![]() RE: Neobux Mentor 24/7 - Nubi - 12-05-2013 18:45 piszę tylko oczywiste informacje żeby nie było że będę tłumaczył a potem ani usera ani nic ![]() @edit nie użyłem słów "stare startery" i "weryfikacja screenów" ![]() RE: Neobux Mentor 24/7 - bodek7654 - 12-05-2013 18:53 ja rozumiem ze refy sa wazne ale nie po trupach, jezeli korzystasz ze sposobu z bloga to ok making udostepnil go za darmo ale zeby na to lapac juz innych jako iz jest to twoj sposob zarobku to juz nie jest wporzadku , to tak jakbys dal na ppa komus nisze a ty pozniej w zamian za refa rozpowszechnial nisze innym i mowil ze to nikt zlego tylo ze traci na tym making ktory tego bloga stworzyl a nie ty , wiec tutaj dzialasz celowo na szkode pana z blogiem RE: Neobux Mentor 24/7 - bodek7654 - 12-05-2013 18:58 (12-05-2013 18:53)bodek7654 napisał(a): ja rozumiem ze refy sa wazne ale nie po trupach, jezeli korzystasz ze sposobu z bloga to ok making udostepnil go za darmo ale zeby na to lapac juz innych jako iz jest to twoj sposob zarobku to juz nie jest wporzadku , to tak jakbys dal na ppa komus nisze a ty pozniej w zamian za refa rozpowszechnial nisze innym i mowil ze to nic zlego tylo ze traci na tym making ktory tego bloga stworzyl a nie ty , wiec tutaj dzialasz celowo na szkode pana z blogiem RE: Neobux Mentor 24/7 - Nubi - 12-05-2013 19:04 wbiłem na jego blog do działu "Strategie i sztuczki" jest opisane co i jak m.in ze starterami ale z tego co widzę to nie ma tam wytłumaczone krok po kroku jak robić 'będę tu pisał ogólnikowo' tego o czym ja mówię refkom ,nawet nie jest tam to wspomniane |