![]() |
Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ (/Temat-Domena-ZARABIAM-na-SPRZEDAZ-69188) |
Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - Admin - 11-05-2013 08:41 Witajcie!
Chciałem Was bardzo przeprosić, jednak z uwagi na sytuację rodzinną jestem zmuszony sprzedać forum i wystawić je na licytacji internetowej, która prawdopodobnie odbędzie się w serwisie allegro.pl .... ![]() ![]() Serio? Uwierzyliście? Jeśli czytacie tego posta to znaczy że udało mi się przyciągnąć Waszą uwagę ![]() Minęły lata, zarobki z sieci wzrosły każdemu bywalcowi ![]() Tak więc do rzeczy - staliśmy się posiadaczami domeny: ZARABIAM.PL wraz ze wszystkimi kosztami udało mi się zamknąć w niemal 5 cyfrowej kwocie. To jak wykorzystamy domenę jeszcze nie jest ustalone, wstępne rozmowy z ekipą forum były już prowadzone, prawdopodobnie nastąpi przekierowanie 301 z zarabiam.com na zarabiam.pl. Raz już taką migrację przeprowadzaliśmy za czasów lockerz. Jedno jest pewne, byłaby to ostatnia zmiana domeny. Nasze forum szybko rośnie w siłę, dlatego zmiana domeny na końcówkę .PL będzie poważnym krokiem do przodu, stali bywalce szybko przyzwyczają się do nowej nazwy, a nowym użytkownikom z pewnością bardziej zapadnie ta nazwa w głowach. Domena początkowo była wyceniona na 22 tysiące złotych, jednakże sztuka negocjacji pozwoliła znacznie obniżyć tą cenę (negocjacje trwały rok ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że osoby które mocno przywiązały się do obecnej nazwy nie będą rozczarowane, w końcu to tylko przyzwyczajenie, a klimat i ludzie wciąż będą Ci sami, jestem również przekonany, że po kilku miesiącach, każdy stwierdzi że był to dobry krok w naprzód. Chciałbym również dodać że domena zarabiam.com, a dokładniej jej przekierowanie będzie cały czas aktywne i cały czas opłacane. RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - dondoonsie - 11-05-2013 08:47 spoko ;D mi tam nie przeszkadza domena ;D może być taka lub taka ;p RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - Satan - 11-05-2013 08:47 hahaha banan bananowiec kupuje domeny za 22 kawałki ![]() nie no propsik ![]() RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - LessiPL - 11-05-2013 08:47 Dostałem palpitacji serca, czytając o sprzedaży forum ![]() ![]() RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - Macieqx - 11-05-2013 08:49 Można wiedzieć ile za nią dałeś ? ![]() RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - Skipi - 11-05-2013 08:50 No zdecydowanie zarabiam.pl będzie łatwiej zapamiętać, dobry krok ![]() RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - roniartur - 11-05-2013 08:51 Szkoda pieniędzy. ![]() RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - Admin - 11-05-2013 08:53 (11-05-2013 08:51)roniartur napisał(a): Szkoda pieniędzy. Gdy zaczniesz zarabiać to zaczniesz inwestować ![]() Na dzień dzisiejszy widzę że to dla Ciebie temat obcy. Kilka lat temu gdy miałem znikome podejście o zarabianiu, tez do tego tak podchodziłem. RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - szczygielek - 11-05-2013 09:02 i like it ![]() RE: Domena ZARABIAM na SPRZEDAŻ - Madroxx - 11-05-2013 09:09 Nie strasz ludzi z rana ![]() |