Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Ceneo Program partnerski - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Ceneo Program partnerski (/Temat-Ceneo-Program-partnerski-69139)

Ceneo Program partnerski - Ewcia6000 - 10-05-2013 06:25

Program partnerski

Program Partnerski Ceneo.pl to forma współpracy pomiędzy Ceneo.pl a właścicielami serwisów internetowych, stron internetowych, twórców blogów.Uczestnictwo w Programie Partnerskim Ceneo.pl to prosty i bezpieczny sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy bez wychodzenia z domu.

proponujemy Tobie 65% naszych przychodów
średnio jest to aż 0,20 zł z każdego przekliku
dodatkowo otrzymujesz 65% prowizji za transakcje koszykowe na Ceneo
oferujemy 90-dniowy czas życia pliku cookie

Zacznij zarabiać razem z nami już dziś

Program jest adresowany do posiadaczy stron internetowych, którzy chcą zarabiać poprzez umieszczanie na swojej stronie reklam przekierowujących do Ceneo.pl.

Z naszej strony zapewniamy pełną obsługę programu, łącznie z dostarczeniem odpowiednich narzędzi, które dzięki skutecznej promocji Ceneo.pl przełożą się bezpośrednio na wzrost zasobów Twojego portfela.Rejestracja w programie jest całkowicie darmowa. Nie wymaga też od Ciebie wielkiego wysiłku, ani też specjalnych umiejętności technicznych. Wystarczy wypełnić krótki formularz rejestracyjny i gotowe!

Metody zarabiania:

0.10 PLN za każde unikalne przekierowanie ze strony partnera na stronę Ceneo.pl lub jej subdomeny, poprzez emisję reklam przy pomocy narzędzi dostarczonych przez Ceneo.pl (panele, bannery, linki)

Metody wynagrodzeń:

Gotówka

Podstawa wynagrodzenia

Osiągnięcie minimum i przesłanie do Ceneo.pl faktury VAT lub rachunku

Minimum: 100.00 PLN;

Metody płatności:

Konto bankowe

mój ref: https://partnerzy.ceneo.pl/Account/Register?referrer=1741

czysty link: https://partnerzy.ceneo.pl

RE: Ceneo Program partnerski - Ewcia6000 - 10-05-2013 10:27

zapraszam Smile

RE: Ceneo Program partnerski - grzesiek1990 - 03-07-2014 17:38

Jakie są wasze opinie o programie partnerskim Ceneo? Dziś się do niego zarejestrowałem i spróbuję coś zarobić.

RE: Ceneo Program partnerski - abelabel2 - 03-07-2014 17:40

Cieniutkie

RE: Ceneo Program partnerski - czesio89ns - 13-07-2014 10:59

Nie zaliczają sprzedaży Big Grin

RE: Ceneo Program partnerski - Corso - 30-09-2014 13:44

Ja na tym bardzo fajnie zarabiałem jak można było umieszczać reklamy na facebooku Smile Jak skasowaliście tą możliwość stało się to beznadziejne Smile

RE: Ceneo Program partnerski - jamroczik - 14-05-2015 00:01

Omijać szerokim łukiem - to moja opinia oraz paru osób które testowo robiły transakcje koszykowe, kantuja na maksa.

RE: Ceneo Program partnerski - amb - 29-05-2015 02:46

Mógłby ktoś podać jak ma u siebie kliki w kreacje a kliki w oferty? Czy za same kliki w kreacje cokolwiek Wam nalicza?

RE: Ceneo Program partnerski - lukaswu - 29-05-2015 10:26

Jak wyżej. Omijać tną i nie zliczają na maxa, że szkoda gadać... Nie wiem też po co ten temat setny raz

Ceneo Program partnerski - Coristo - 29-05-2015 23:49

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.