Etoro - zarabiaj ze mną! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Etoro - zarabiaj ze mną! (/Temat-Etoro-zarabiaj-ze-mna-69135) Strony: 1 2 |
Etoro - zarabiaj ze mną! - Verb22 - 09-05-2013 22:24 Chcialbys może zainwestować w Etoro czyli giełdową platforme inwestycyjną z 8 letnim stażem i licencją na Cyprze i w USA? Wczoraj wplacilem 500 $ i po 1 dniu mam już ponad 50 $( mogę dać screeny) Mam profesjonalnych traderów którzy robią od 30 % do 60 % w miesiąc z bardzo ograniczonym ryzykiem (wręcz zerowym). Wystarczy policzyć ile to daje przy procencie składanym.. Daje 50 $ za rejstracje z reflinka(do obracanie nie wyplaty) Możesz zainwestować nawet 200 $. Można się też spróbować na koncie demo. Jeśli będziesz zainteresowany to ci wszystko wyjaśnie i podeśle tych traderów Gadu-Gadu: 39468824 RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - szefu - 10-05-2013 12:01 Ja mam lepszych trejderów D Bo moi robią średnio w tydzień tyle ile można wyliczyć z tego wzoru: kwota_jaką_wpłacimy/7 = profit jaki będziemy mieć mniej/wiecej po tygodniu czyli wpłacając 100$ i odbierając bonusy w wysokości 70$ otrzymujemy 170$ tak więc przy tej kwocie tygodniowy zysk wynosi 24$ RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - SweetSensi - 11-05-2013 14:55 Napisałem na GG RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - szefu - 14-05-2013 23:26 fajne obliczenia zrobiłem. Gdy tak na etoro wpłacić 10tysiecy dolarów to po roku czasu (zakładając że w ciągu tygodnia by było 16% zysku) uzbierało by się ok. 2 milionów dolarów Ładnie. RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - Arrekin - 15-05-2013 21:16 większość tych supertraderow ma okresowe zapaści podczas których osoby z mniejszymi wkładami zerują sobie konta. RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - szefu - 18-05-2013 22:25 guzik prawda To co powiedziałeś jest totalnie bez sensu to po pierwsze. Po drugie jak chcesz kogoś dodać do realnego konta to zalecane jest aby posiedział na demie tak ze 2-3 tygodnie i wtedy jak będzie miał ładne trejdy to sie takiego gościa bierze, ale wiadomo jak ktoś ma np. w ciągu miesiąca przerobionych 469 trejdów zamkniętych na plusie a np. mu nie wyjdzie z 10-20 to tragedii i tak nie ma bo to co stracił i tak odrobi kiedyś tam. Pamiętajcie że tam są ludzie a nie roboty i każdy człowiek może mieć lepszy lub gorszy dzień ale to nie oznacza zaraz że koleś cie weźmie i objedzie do zera bo to nawet nie jest możliwe. Ponieważ można jednemu kolesiowi dać maksymalnie 20% swojego depozytu czyli wpłacam 100$ dostaje bonusy i mam 150$ 20% z liczby 150 to jest 30$ a więc na jednego kolesia mogę dać maksymalnie 30$ bo to jest 20% mojego depozytu wpłaconego, i teraz trejdy otwierają ci się procentowo tyle ile koleś wchodzi czyli jak wchodzi 1% to 30$ jest jako 100% a więc otwiera ci się trejd wysokości 1% z tych 30$ itd. A więc nawet jakbyś założył scenariusz straty wszystkiego to i tak zawsze kasy ci coś tam zostanie i uwierz mi nigdy się nie wyzerujesz, ponieważ jak jedna osoba dajmy na to wtopi to zarobi ci inna, dla tego jest to fajny sposób inwestycji. Należy pamiętać i się tego trzymać aby nie dodawać ludzi "na pałe" ja testowałem dodawanie na "pałę" trejderów którzy właśnie na pierwszy rzut oka wydawali się w porządku ale mi wtopili i poszedłem po rozum do głowy i teraz wiem jakich ich selekcjonować na jakie statystyki patrzeć itd. Oczywiście te osoby które podaje na prywatnej wiadomości to osoby pewne bo przez 3 miesiące nigdy nie wychodzili na jakiś super duży plus czy minus ale ostatecznie uważam, że jeżeli ktoś w ciągu miesiąca wypracowuje mi zarobek wynoszący 120% czy nawet niech to będzie 50-60% to i tak będzie to zajebiście, bo pokażcie mi lokatę na której będę zarabiać 120% bądź 50-60. Wiadomo że inwestycja zawsze wiążę się z jakimś tam ryzykiem i trzeba się z tym liczyć. Tak naprawdę nie ma inwestycji bez ryzyka bo nawet jak chcielibyśmy otworzyć głupi warzywniak to i tak trzeba wziąć kredyt z banku i zapożyczyć się na 5-10 lat i później biznes może się zwróci bądź też nie. Gdyby etoro nie działało to bym go wam nie polecał a ja sam tam inwestuje i jestem z tego bardzo zadowolony. RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - met - 07-07-2013 22:47 To przelewasz im dosłownie swoją kasę? A zyski automatycznie dostajesz do konta? Czy każdy potencjalnie może być takim supertraderem i musi zgodzić się na obracanie twoimi pieniędzmi? Jak to wygląda? RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - duzypawel - 10-07-2013 09:12 nie. najpierw przeznaczasz na grę z wybranym traderem jakąś część swojego kapitału. Powiedzmy 100$ 'kopiujesz' ich ruchy - jak trader cokolwiek kupuje - kupujesz i Ty. trader kupił jakieś akcje za np 1 000 $ a w jego portfel to 10 000$ więc Ty proporcjonalnie do tego kupujesz akcje o wartości 10 $ a 90$ sobie leżakuje i czeka na spożytkowanie z tym traderem. w międzyczasie możesz kopiować ruchy innych traderów lub sam próbować pohandlować RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - krzych88kb - 13-12-2013 00:24 Witam Szefu jak ci idzie z etoro ? Grasz jeszcze tam ? RE: Etoro - zarabiaj ze mną! - krzych88kb - 15-12-2013 12:02 Siedzi ktoś z was u nich ? |