Jak zarabiać BTC ?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarabiać BTC ?? (/Temat-Jak-zarabiac-BTC-69109) |
Jak zarabiać BTC ?? - masito - 09-05-2013 15:38 Witam. Mam pytanie jak zarabiac BTC ? Mam program Bitcoin i nie wiem co dalej ... Mam swój adres bitcoin jak by co . Pomóżcie ... RE: Jak zarabiać BTC ?? - SweetSensi - 09-05-2013 15:47 Zarabiać bitcoiny możesz na różne sposoby: *poprzez dobrą kartę graficzną kopać bitcoiny tak zwany mining *samodzielnie zbierać na różnych stronach np. skracanie linków, strony typu PTC, czy wypełnianiu ofert za bitcoiny *wykupić jakieś 0.01 albo 0.1 bitcoina i różne kasyna, czy to internetowe, czy też w grach takich jak minecraft albo dragon's tale Najbardziej opłacalny jest oczywiście 1 sposób, ale musisz mieć dobrą kartę graficzną. Ja osobiście polecam Ci, jeśli nie masz dobrej karty graficznej zbierz jakieś 0.001 Bitcoina na stronkach (patrz druga gwiazdka), a później grać w Dragon's Tale, gdzie można wyciągnąć do 1 Bitcoina na dzień. Ja na Dragon's Tale wypłacam jakieś 0.01 Bitcoina, aby zaraz nie stracić. A bitcoin to waluta, która się zmienia, więc może warto czekać, aż podskoczy. RE: Jak zarabiać BTC ?? - masito - 09-05-2013 15:52 @up Chodzi mi o mining . Mógłbyś podać jakąś stronę dobrą i mi wytłumaczyć bo ja wogule nie ogarniam (zielony jestem w tym temacie ) . RE: Jak zarabiać BTC ?? - Knight97 - 09-05-2013 15:53 Tutaj jest pakiet linków, w których możesz dorobić parę BTC, ale są to kwoty typu 0.00001btc. Linki skrócone - trzeba kliknąć skip ad 1)Link - raz dziennie 2)Link - można wchodzić co 30 minut 3)Link - można wchodzić co 30 minut 4)Link- można wchodzić co 30 minut 5)Link - raz dziennie 6)Link - raz na 12h 7)Link - raz dziennie 8)Link- raz dziennie 9)Link - raz dziennie Jednorazowe: 1)Link RE: Jak zarabiać BTC ?? - Admin - 09-05-2013 15:54 temat dot bitcoina już istnieje http://zarabiam.com/Temat-BitCoin-zarob-na-internetowej-walucie-67445?highlight=Bitcoin Jak zarabiać BTC ?? - Admin - 09-05-2013 15:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |