![]() |
|
Blog pare pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Wszystko o blogach PPA (/Forum-Wszystko-o-blogach-PPA-343) +--- Wątek: Blog pare pytań (/Temat-Blog-pare-pytan-69029) |
Blog pare pytań - BajdeQ - 07-05-2013 20:58 Witam. Otóż mam kilka pytań dotyczących głównie bloga ppa i był bym wdzięczny za pomoc .1. Dlaczego w google analytics mam pokazane że mojego bloga np. odwiedziło 3-5 osób natomiast w narzędziach webmastera również googla ukazuje mi się widok 900-1000? 2. W narzędziach webmastera google w zakładce ruch -> linki do Twojej witryny mam ukazane "Linki z domeny chomikuj do strony MÓJ BLOG" i tych linków jest prawie 100k.Mam długą listę linków do przeróżnych plików różnych osób, ale nie ma tam żadnej wzmianki o moim blogu i tu rodzi się pytanie co to są do cholery za linki ?. 3. Wędrując po YT znalazłem filmik o takiej samej nazwie jak moja okej w zasadzie to nic dziwnego patrze na opis identyczny jak mój link do bloga tez mój nic nie zmienione w treści. Natomiast filmik prezentował mojego bloga koleś pokazywał jakie mam hacki na blogu i jak pobierać . Podsumowując według mnie filmik był reklamą mojego bloga tylko zasadnicze pytanie po jaką cholerę koleś by reklamował mojego bloga jak wszystkie hacki to fejki ? ![]() Jeżeli ktoś ma pomysł w jakim celu zamieścił ten filmik to proszę podzielić się opinią ![]() Dziękuje za wszelką pomoc
RE: Blog pare pytań - Damkofr - 07-05-2013 21:40 3. Ludzie robią poradniki do wielu rzeczy na yt znalazł twojego bloga i nagrał filmik pokazujący że w jednym miejscu można znaleść tyle hackow. Nawet pewnie nie sprawdzał czy da się pobrać czy nie. RE: Blog pare pytań - As7 - 07-05-2013 22:02 3. Albo filmik był antyreklamą xD pokazywał jak masz nieudolnie zrobionego bloga i próbujesz kantować ludzi.ps. Bez urazy
RE: Blog pare pytań - BajdeQ - 07-05-2013 22:19 (07-05-2013 21:40)Damkofr napisał(a): 3. Ludzie robią poradniki do wielu rzeczy na yt znalazł twojego bloga i nagrał filmik pokazujący że w jednym miejscu można znaleść tyle hackow. Nawet pewnie nie sprawdzał czy da się pobrać czy nie. Być może tylko mnie nurtuje w jakim celu skoro On nic z tego nie ma tylko ja ![]() (07-05-2013 22:02)As7 napisał(a): 3. Albo filmik był antyreklamą xD pokazywał jak masz nieudolnie zrobionego bloga Być może nie znam Francuskiego wiec nie bardzo rozumiem co gada po głosie jedynie mogę wywnioskować ze ma ok. 12 lat i na niektóre hacki reaguje z entuzjazmem
RE: Blog pare pytań - Gittech - 07-05-2013 22:56 Ale zafarciles kolego z tym francuzkim klocuchem
RE: Blog pare pytań - BajdeQ - 08-05-2013 09:24 (07-05-2013 22:56)Gittech napisał(a): Ale zafarciles kolego z tym francuzkim klocuchem Niby tak mam nadzieje tylko ze zachwala mojego bloga a nie mówi "NIE POBIERAĆ SAME FEJKI"
RE: Blog pare pytań - Mksuzi - 08-05-2013 09:59 3. Być może pokazuje przykład typowej fejkowej strony z hackami i przestrzega przed innymi. Na twoim miejscu bym się tak nie cieszył, bo taki jeden dzieciaczek może ci faktycznie narobić mega szkód. |