[Sprzedam] Rubiny do gry Anno Online - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Rubiny do gry Anno Online (/Temat-Sprzedam-Rubiny-do-gry-Anno-Online-68961) |
[Sprzedam] Rubiny do gry Anno Online - Bandaid - 06-05-2013 19:10 1.Nazwa przedmiotu :500 rubinów do gry Anno Online 2.Opis przedmiotu :Witam mam do sprzedania kod na 500 rubinów do gry Anno Online o wartości 10zł. Dostałem go wraz z gazetą CD-Action( Piszę zanim polecą hejty ) . Takie rubiny są warte 10zł więc myślę że cena za nie i tak jest baaaardzo uczciwa 3.Zdjęcia : 4.Kontakt :Temat, PW 5.Cena :1,99z 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal [Sprzedam] Rubiny do gry Anno Online - surfer0700 - 26-06-2013 18:20 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |