![]() |
Hejka, tu znowu ja ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hejka, tu znowu ja ;) (/Temat-Hejka-tu-znowu-ja-68951) |
Hejka, tu znowu ja ;) - Arivi - 06-05-2013 16:27 Cześć, ostatnio często odwiedzam forum i dużo czytam. Zaciekawiło mnie, że dzięki internetu można naprawdę sporo zarobić. Niestety dręczy mnie jedno pytanie. Mniej więcej czy jest coś na czym mamy 100% miesięczny dochód około 1500zł poza allegro? W PPA niestety nie uda nam się zdobyć takiej sumy w pierwszym miesiącu(chyba, że ma się szczęście). PS analizuje wszystkie metody zarobku. Czy to 1$ czy 10$ nie ważne. Więc jeżeli znasz jakieś serwisy zarobkowe śmiało pisz na pw. Najlepiej takie których mogę użyć na telefonie z internetem(rzadko jestem przy komputerze). RE: Hejka, tu znowu ja ;) - marbol - 06-05-2013 16:34 Skoro rzadko jesteś na komputrze to wątpie czy coś zarobisz. Są aplikacje na androida gdzie robisz jakieś zadania ( pobierz, oceń gre ) ale to też są groszowe sprawy. RE: Hejka, tu znowu ja ;) - Arivi - 06-05-2013 16:39 Marbol teraz jestem rzadko przy komputerze bo mam dużo do poprawek ![]() RE: Hejka, tu znowu ja ;) - Killer - 06-05-2013 16:40 Bez pracy lub pomysłu pieniążki same nie przyjdą, ciężką i uczciwą pracą ludzie się bogacą. Skoro rzadko jesteś przy komputerze to jak chcesz zarabiać przez internet? bądźmy trochę poważni... Hejka, tu znowu ja ;) - Killer - 06-05-2013 16:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |