![]() |
Qday - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Qday (/Temat-Qday-68943) |
Qday - dereqq - 06-05-2013 14:09 Mam pomysł: ![]() stworzyłem ten temat, żeby wymieniać się odpowiedziami do zadań w qday. Chcę was zachęcić do korzystania z tego serwisu i do grania W team Fortress 2 na serwerze tego serwisu. Jeśli znajdą się ludzie do tego chętni będzie można sprawniej i szybciej nabijać punkty.A jeśli ktoś by chciał zaproszenie do tego serwisu to niech napisze swojego maila w tym temacie albo niech się odezwie na PW. RE: Qday - tomazzi - 06-05-2013 14:13 opcja szukaj nie gryzie tematy z odpowiedziami masz na forum, wystarczy poszukać temat do kosza Qday - Magnus - 06-05-2013 14:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |