![]() |
Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego (/Temat-Butelka-nowego-Red-sa-pomaranczowo-ananasowego-68907) |
Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego - Tabciogaraj - 05-05-2013 15:29 Kto chce to na Krupówkach przez cały tydzień rozdają zimne butelki nowego smaku Red'sa - ananasowo-pomarańczowy! Mieszkam 20km od Zakopanego i byłem się dzisiaj przejść po Krupówkach, a tu.... darmowe butelki. Jak przechodzicie to wystarczy poprosić ludzi, żeby zgarnęli dla Was butelkę (ludzi nie brakuje) lub Wasi koledzy, koleżanki czy rodzina pomogą ![]() RE: Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego - Limitless - 05-05-2013 15:49 Tylko nie polecam naj***ć się np 20redsami kac gorszy niż po szampanie ![]() RE: Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego - Majka - 05-05-2013 19:57 ![]() ![]() do sklepu mam bliżej.... ![]() A co do wypowiedzi powyżej: 20 redsów ![]() ![]() RE: Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego - xonly4moneyx - 05-05-2013 20:49 ja na rok .... to "piwo" jest paskudne ![]() RE: Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego - Mksuzi - 06-05-2013 19:38 Potwierdzam. Chodzą sobie chłopaki po krupówkach i rozdają flaszki, ale uwaga tylko KOBIETĄ! ![]() Byłem z moją i dostała, ale i tak ja wypiłem ![]() Powiem tylko, że gorszego redsa jeszcze nie piłem. Sam cukier. Najlepszy i tak jest Carlsberg Forever. RE: Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego - makingmoney - 11-05-2013 14:54 Nie ma to jak żebrać o piwo. Jedna butelka spoko, ale pomysł z namawianiem ludzi żeby wzięli i Ci oddali to już przesada. Butelka nowego Red'sa - pomarańczowo-ananasowego - surfer0700 - 10-11-2013 23:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |