Nie mogę się zarejestrować na neobux... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Nie mogę się zarejestrować na neobux... (/Temat-Nie-moge-sie-zarejestrowac-na-neobux-6889) |
Nie mogę się zarejestrować na neobux... - rodak69 - 09-05-2010 22:20 Witam, próbuję się zarejestrować na neobuxie, mam informację: Cytat:We have sent you an email confirmationCzekam i czekam na te maile i nic nie ma. Mam skrzynki na gmailu, więc raczej spoko. Ile wy czekaliście? edit. Maile były w spamie Głupi błąd... Temat do zamknięcia. RE: Nie mogę się zarejestrować na neobux... - Kilol - 10-05-2010 10:49 Więc zamykam. Nie mogę się zarejestrować na neobux... - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |