Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem z PayPal - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Problem z PayPal (/Temat-Problem-z-PayPal-68821)

Problem z PayPal - Olszi - 04-05-2013 10:39

Witam

Opiszę swój problem. Mam 1 konto na paypal na prawdziwe dane, dodatkowo powiązane z kontem bankowym. Mam tez drugie konto które jest na fikcyjne dane. Oba robione z tego samego IP.

Ostatnio robiłem akcje gdzie otrzymywałem pieniądze na konto z fikcyjnymi danymi by następnie z niego wysłać na pierwsze konto z którego pieniadze szły do banku.

Wszystko było ok do dziś. Wchodzę sobie na paypal a tu okazuje się, że oba konta sa ograniczone, dodatkowo na jednym jest saldo ujemne 120 zł na drugim 37 zł, a płatności są wstrzymane.

I. Czy powodem jest to ze oba konta były zrobione i korzystałem z nich z tego samego IP

II Czy wystarczy uzupełnić parę rubryk w zakładce ,,Rozwiązywanie sporów'' żeby aktywować płatności i tym samym pozbyć sie ujemnego salda ?

edit:
Centrum sporów dotyczy moich dwóch kont między sobą

RE: Problem z PayPal - Olszi - 04-05-2013 17:10

I czy co równie ważne : Przelew z paypala zleciłem przed nałożeniem ograniczenia konta itd. Czy przelew mogą wstrzymać ?

RE: Problem z PayPal - Majka - 04-05-2013 18:24