[ Sprzedam ] - Pentagram tab 8.0 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [ Sprzedam ] - Pentagram tab 8.0 (/Temat-Sprzedam-Pentagram-tab-8-0-68796) |
[ Sprzedam ] - Pentagram tab 8.0 - JamePERS - 03-05-2013 21:01 1.Nazwa przedmiotu: Pentagram Tab 8.0 2.Opis przedmiotu: Opis produktu Dane techniczne: - Panoramiczny ekran pojemnościowy pięciopunktowy 8" 1024 x 768 - Procesor Allwinner Tech A10 do 1.2GHz - Procesor graficzny Mali-400 MP (OpenVG 1.1, OpenGL ES 2.0) - RAM 1 GB, wbudowany flash 8 GB - Wbudowane wifi 802.11 b/g/n, obsługa modemów 3G USB - Android w wersji 4.0.3 - Wbudowany Android Market - Kamera QVGA do videorozmów - Wyjście HDMI 1.4 - Wbudowana przeglądarka internetowa - Obsługa Flash 10.3 oraz HTML 5 - Video do 2160P (2 x FullHD czyli 3840 × 2160) oraz napisy - Audio MP3, WMA, OGG, APE, FLAC, WAV - Zdjęcia JPG, BMP, PNG (w zależności od aplikacji) - Czytnik plików eBook (PDF, TXT, EPUB, HTM w zależności od aplikacji) - Czytnik kart microSD/SDHC do 32 GB - Polskie menu i instrukcja obsługi - USB On-The-Go - Dwa głośniki - Czas pracy audio 20h, video 8h, Internet 6h, gry 5h A ja dodam że od początku użytkowania była folia na ekranie.. Tablet u mnie chodził bardzo dobrze.. Ma około roku ..STAN oceniam na bardzo dobry / dobry.. Sprzedaje bo dostałem lepszy na urodziny :] W zestawie : - tablet - ładowarka - opakowanie i papierki - kabel usb do transmisji danych - ładowarkę samochodową Tablet na allegro jest nowy do kupienia za 580 zł około lub powystawowe / poserwisowe za 480 .. Jest ich naprawdę mało do sprzedania ponieważ nie psują się i działają tak jak powinny . Więc polecam zakupić . 3.Źródło pozyskania: Kupiony 4.Zdjęcia:http://www.tabletowo.pl/wp-content/uploads/2012/06/pentagram-tab-8.0-recenzja-01.jpg Jeśli ktoś zainteresowany będzie wyślę na meila fotki tabletu który sprzedaję powyższe zdjęcie jest zdjęciem poglądowym. 5.Kontakt: pw lub gg-6263240 6.Cena: 400 - 450 zł :] 7.Sposób zapłaty za przedmiot: paypal / bank / mogę wystawić na allegro / [ Sprzedam ] - Pentagram tab 8.0 - surfer0700 - 26-06-2013 18:19 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |