Baza mailingowa 2kk maili + - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Baza mailingowa 2kk maili + (/Temat-Baza-mailingowa-2kk-maili-68643) |
Baza mailingowa 2kk maili + - churel - 01-05-2013 00:12 Witam uploaduje tą bazę aby trochę zarobić poprzez PPA proszę o nie reuploadowanie tego ponieważ dosyć długo zbierałem tą bazę Liczba UU po mailingu 15k+ uszanujcie cudzy wkład -Maile sie nie powtarzają -2 pliki txt -pierwszy plik maile interia , o2 , wp -drugi plik wszystkie maile gmail + interia o2 wp i inne -99% maili to polscy użytkownicy -80% maili jest aktywnych nie miałem czasu aby oczyścić przy takiej ilości trochę mija się to z celem -Pobieranie przez PPA ,czytałem regulamin i nie zauważyłem żeby to było zabronione Cytat:ZdjęcieLink : wymoderowano RE: Baza mailingowa 2kk maili + - bolo9797 - 01-05-2013 00:17 2 miliony e-maili?? Oczywiscie prawa do nich masz tak?? RE: Baza mailingowa 2kk maili + - churel - 01-05-2013 00:22 Nie wysyłam mailingu tylko daje bazę co będziecie z nią robić to jest wasza sprawa baza jest zlepkiem maili z różnych źródeł jest przefiltrowana wydaje mi się ze samo posiadanie ogólno dostępnych maili nie jest niczym złym RE: Baza mailingowa 2kk maili + - bolo9797 - 01-05-2013 00:27 To sie pytam czy posiadasz prawa autorskie do tej bazy mailingowej... Posiadanie nie... Ale zarabianie na tym to juz jest jednak lamanie prawa. To tak jak bym znalazl w internecie autorski program a potem go sprzedawal. RE: Baza mailingowa 2kk maili + - Kzn - 01-05-2013 06:27 Nie posiada praw na 100%. Dump bazy pewnie z PHZ albo PBM. Sprawę w każdej chwili można zgłosić na policję. RE: Baza mailingowa 2kk maili + - Skipi - 01-05-2013 07:20 Przeciez nigdy nie mozna sprzedawac baz nawet jak sami ja zbieracie. RE: Baza mailingowa 2kk maili + - Kzn - 01-05-2013 07:32 @up Można jeśli w regulaminie był zawarty punkt, że wyrażają zgodę na blablablablablabla (sam wiesz co ma pisać) Znaczna część ludzi nie czyta regulaminów. Baza mailingowa 2kk maili + - Coristo - 01-05-2013 08:31 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |