Getin Online - opinie, sugestie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: Getin Online - opinie, sugestie (/Temat-Getin-Online-opinie-sugestie-68598) |
Getin Online - opinie, sugestie - paskur - 30-04-2013 07:18 Siema, szukałem banku który jest 100% darmowy, oprócz alior sync znalazłem tylko Getin Online, konto bodajże skarbonkowe/swobodne. Czy ktoś miał z tym bankiem styczność ? Interesuje mnie 100% darmowy bank, nie tak jak w banku, że jakieś wymagania płatności do karty za darmo itd. RE: Getin Online - opinie, sugestie - skuzz - 06-06-2013 18:42 paskur polecam Ci Meritum Bank aktualnie z tego co widzę mają najatrakcyjniejszą ofertę konta (wszystko za darmo - bez kruczków), a do tego dobre oprocentowanie lokat i k. oszczednościowego a to też nie jest bez znaczenia RE: Getin Online - opinie, sugestie - skuzz - 06-06-2013 18:46 acha co do Getin Online to zakładałem tam tylko lokaty online (najlepsze na rynku) i byłem bardzo zadowolony, niestety teraz praktycznie nie opłaca się trzymać kasy na lokatach powyżej 3 miesięcy, najlepiej wybrać dobre konto oszczędnościowe, stąd moje zainteresowanie meritum bank. |