Przelew 25 USD na LR w zamian za przelew bankowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Przelew 25 USD na LR w zamian za przelew bankowy (/Temat-Przelew-25-USD-na-LR-w-zamian-za-przelew-bankowy-68562) |
Przelew 25 USD na LR w zamian za przelew bankowy - Lukaskov96 - 29-04-2013 12:26 Witam Chcialbym przelac pieniadze na lr, lecz nie mam konta bankowego w necie, wiec nie mam takiej mozliwiosci. Właśnie dlatego chciałbym aby ktoś zrobił mi przelew w kwocie 25$ na lr, a ja po otrzymaniu tych pieniędzy prześlę tej osobie kwote odpowiadajaca 25$ na pln lub troche wiecej w zamian za udana transakcje proszę o szybką odpowiedź RE: Przelew 25 USD na LR w zamian za przelew bankowy - tomazzi - 29-04-2013 12:29 po pierwsze sam z konta bankowego wpłaty na lr nie dokonasz, więc brak konta tutaj nie zmienia nic bo nawet je posiadając wpłaty na lr z konta bankowego nie dokonasz RE: Przelew 25 USD na LR w zamian za przelew bankowy - Lukaskov96 - 29-04-2013 13:48 (29-04-2013 12:29)tomazzi napisał(a): po pierwsze sam z konta bankowego wpłaty na lr nie dokonasz, więc brak konta tutaj nie zmienia nic bo nawet je posiadając wpłaty na lr z konta bankowego nie dokonasz Pomyliłem się, bo rzeczywiście pieniędzy na lr nie wpłacę, tylko da rade na odpowiedni kantor przelac kase i dalej na lr. Także mógł byś się nie czepiać i nie zaśmiecać swoim komentarzem mojego tematu, bo nie założyłem tego tematu do sporów "dlaczego nie moge przelać pieniędzy na lr" tylko po to by znaleźć kogoś do przelania pieniedzy na lr w zamian za moj przelew RE: Przelew 25 USD na LR w zamian za przelew bankowy - Lukaskov96 - 29-04-2013 15:54 temat do zamknięcia Przelew 25 USD na LR w zamian za przelew bankowy - Coristo - 29-04-2013 19:50 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |