Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam Konto - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam Konto (/Temat-Sprzedam-Konto-68340)

Sprzedam Konto - Czaplinek - 25-04-2013 12:30

Do sprzedania mam konto w catshare.net, na koncie jest nazbierane 40zł - wypłata od 50zł lub można wygenerować sobie za te 40zł konto premium na 60 dni lub dwa konta po 30 dni.
Na koncie jest również bardzo dużo plików wystarczy je rozesłac po forach Smile.
Odkupiłem je od innego użytkownika z myślą dobicia do wypłaty i wypłacenia, niestety mój plan nie wypalił z powodu szybszego pójscia do pracy.

Tak jak wspomniałem na koncie jest nazbierane 40zł - wypłata od 50zł, hasło meila itp. nowy nabywca zmienia na swoje.

Cena za konto to tyle ile ja zapłaciłem czyli 30zł płatnosc paypal / mbank / alior sync.

Kontakt poprzez GG najlepiej gdyż jeżeli na GG nie ma mnie na PC to jestem na telefonie.

GG 44679696

Mogę wystawić na allegro.

Pozdrawiam.

RE: Sprzedam Konto - Czaplinek - 27-04-2013 11:08

42zł na koncie jest obecnie Smile

RE: Sprzedam Konto - surfer0700 - 27-04-2013 11:11

Odświeżamy co 7 dni.

Sprzedam Konto - surfer0700 - 26-06-2013 18:19

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.