Nowa Piramida 20Dollars2surf - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowa Piramida 20Dollars2surf (/Temat-Nowa-Piramida-20Dollars2surf-68328) |
Nowa Piramida 20Dollars2surf - Urban19941 - 25-04-2013 08:51
CHCESZ DOŁĄCZYĆ DO PIRAMIDY?
NAPISZ NA E-MAIL : [email protected] lub PW Program 20dollars2surf jest programem do zarabiania w internecie za pomocą małego okienka ( banneru ) z reklamami, które mamy włączone przy korzystaniu z Internetu. Nie utrudnia to nam w jakikolwiek sposób korzystania z Internetu badź przeglądania stron. Aby zbierać punkty nie trzeba ściągać niczego na dysk i narażać się na wirusy ani też klikać godzinami. Wystarczy włączony baner i kilku poleconych. Poleceni – klucz do sukcesu Bez poleconych zabawa z tego typu programami mija się z celem, punkty zbieramy bardzo długo z czasem zabawa nas nudzi i rezygnujemy z niej. Niepotrzebnie !!! Każdy polecony to dla nas 10% z jego zarobków, program pozwala na budowanie struktury poleconych aż na 10 poziomach ! Znaczy to tyle, że Twój polecony znajdując dla siebie poleconego znajduje go również dla Ciebie i Twoj polecony zyskuje ze swojego poleconego 10% i ty również masz 10% z niego * w sumie 20% z dwóch poleconych na 2 poziomach. ALE JAK ZNALEŹĆ POLECONYCH ?! Nic bardziej prostszego, zawsze można ich wykupić w programie, ale po co wydawać pieniądze skoro jest inny sposób ?! Jak to działa ??? Sposób jest prosty ! Zostaniesz zarejestrowany w mojej sieci pod ostatnią osobą. Następnie prześlesz mi na e-maila swój link polecający oraz nazwę użytkownika ( w celu weryfikacji ), następna osoba która się zgłosi po Tobie ( np. Anna Nowak ) zostanie Twoim pierwszym poleconym ( poziom pierwszy ), kolejna osoba zostanie pierwszym poleconym dla Ani ( pierwszy poziom) a drugim dla Ciebie ( drugi poziom ) itd. Każdy polecony to dla nas 10% jego zarobków ! ( do 10 poziomu ) Jeżeli chcesz dołączyć do naszej sieci wyślij e-maila na adres e-mailowy: [email protected] w treści wpisz: CHCĘ POLECONEGO Lub po prostu zostaw komentarz. PLAN DZIAŁANIA W SKRÓCIE (plan działania, by otrzymać ode mnie 10 POLECONYCH ) 1. Napisz do mnie [email protected] w tytule wpisz chcę poleconego 2. Czekaj na odpowiedź ode mnie z linkiem referującym do rejestracji. 3. Zarejestruj się z linku podanego przez mnie i odeślij mi swój login oraz link referujący 4. Czekaj na poleconych, kolejna zgłaszająca się osoba będzie Twoim pierwszym poleconym itd. 5.Czekaj i obserwuj jak rośnie Twój zarobek w 20$2Surf z moimi poleconymi ! Co ja mam z tego ?! Dokładnie to samo co Ty otrzymasz ode mnie – poleconych i 10% z ich zarobków do 10 poziomu. Ja również jestem w strukturze. W razie pytań, zawszę służę pomocą Dodam że są 2 takie strony więc gdy zarejestrujemy się na 2 tego typu stronach mamy 2 x więcej. Gdy jesteś już zdecydowany napisz! opłaci się. RE: Nowa Piramida 20Dollars2surf - tomazzi - 25-04-2013 09:12 mówisz jeden twój temat z piramidą scamu na forum w koszu to mało, trzeba kolejny taki sam założyć ? daj na luz sobie człowieku i zajmij się innymi rzeczami a nie szukaniem debili tobie podobnych których widok wirtualnych $ w scamie będzie podniecał Nowa Piramida 20Dollars2surf - Coristo - 25-04-2013 11:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |