![]() |
Blog o tematyce pokera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Blog o tematyce pokera (/Temat-Blog-o-tematyce-pokera-68294) Strony: 1 2 |
Blog o tematyce pokera - rlu - 24-04-2013 13:42 Witam Czy byliby odbiorcy zainteresowani blogiem o tematyce pokera? Nie jestem jakimś mega prosem grającym najdroższe turki w sieci, ale od ponad dwóch lat utrzymuje sie tylko z gry. Dodatkowo nauczyłem grac dwie osoby (z których jedna zarabia więcej niż ja ![]() W skład bloga chodziłoby: -Raporty z codziennych sesji (minimum 50 turniejów podczas sesji) ewentualnie z około 10 tys rozdań je żeli grałbym cash -Analiza rozdań -Analiza własnej gry na bazie statystyk -Zdjecia i relacje z wyjazdów na turnieje live -Recenzje sprzętowe (dość często zmieniam narzędzie pracy, poprawiając komfort gry) RE: Blog o tematyce pokera - surfer0700 - 24-04-2013 13:52 Jeżeli byłby ciekawe treści to na pewno dodałbym tego bloga do ulubionych i od czasu do czasu zaglądał. RE: Blog o tematyce pokera - rlu - 24-04-2013 13:55 Z tego co zdążyłem rozejrzeć się po forum, treści byłby na pewno unikatowe ![]() RE: Blog o tematyce pokera - poppinm - 24-04-2013 13:56 Siema, grasz MTT czy SNG? i na jakich stawkach? RE: Blog o tematyce pokera - rlu - 24-04-2013 14:00 Ostatnie pół roku podnosiłęm sie po niesamowitym downswingu i grałem głownie cash PL Omaha, niestety na pewnym etapie odmiana ta stała sie dla mnie nie do przeskoczenia, do tej pory nie rozumiem wielu konceptów i wróciłem do tego co sprawia mi nie tylko przyjemność, ale stanowi moje 90% zysków livetime MTT. Mój AVR BI to będzie penie 5-6$ SNG MTT dorzucam jak w rannych godzinach nie ma turniejów do zapełnienia monitorów RE: Blog o tematyce pokera - surfer0700 - 24-04-2013 14:01 (24-04-2013 13:55)rlu napisał(a): Z tego co zdążyłem rozejrzeć się po forum, treści byłby na pewno unikatowe Tym bardziej byłbym zainteresowany. ![]() RE: Blog o tematyce pokera - rlu - 24-04-2013 14:06 Chciałbym jak najszybciej. Taki blog to w mniejszej części odbiorcy, głównie to możliwość uporządkowania myśli i podejmowanych decyzji. SSzkopuł jest taki, ze na stronce poświęconej pokerowi, można liczyć na rady innych bardziej doświadczonych graczy. Na tym forum już jest głos nie (bo nie). Z drugiej strony blog na stronie pokerowej, napisany przez osobe jak ja (czyli nie wyróżniajacą się) nie byłby niczym ciekawym. Bo co ja mogę jak ludzie wydają na gre w weekend więcej niz przeciętny polak zarabia w ciągu roku RE: Blog o tematyce pokera - poppinm - 24-04-2013 14:06 Na jakiej platformie grasz? I jaki nick jeśli to nie tajemnica ![]() RE: Blog o tematyce pokera - rlu - 24-04-2013 14:08 Gram na 3 małych platformach i wielkie serie turniejowe na platformie znanej wszystkim. Nick to raczej sprawa mało ważna. Sytuacja prawna jest jaka jest i pewne rzeczy trzeba próbować zatrzymać dla siebie RE: Blog o tematyce pokera - surfer0700 - 24-04-2013 14:22 (24-04-2013 14:06)rlu napisał(a): Chciałbym jak najszybciej. Taki blog to w mniejszej części odbiorcy, głównie to możliwość uporządkowania myśli i podejmowanych decyzji. SSzkopuł jest taki, ze na stronce poświęconej pokerowi, można liczyć na rady innych bardziej doświadczonych graczy. Na tym forum już jest głos nie (bo nie). Z drugiej strony blog na stronie pokerowej, napisany przez osobe jak ja (czyli nie wyróżniajacą się) nie byłby niczym ciekawym. Bo co ja mogę jak ludzie wydają na gre w weekend więcej niz przeciętny polak zarabia w ciągu roku Skoro się z tego utrzymujesz to aż tak mało ciekawy nie jesteś. Tutaj niektórzy geniusze zarabiają ~10 złotych miesięcznie, więc Twój wynik to dla Nich coś niesamowitego. ![]() Na pewno jednego odbiorcę już masz - mnie. Jak blog będzie gotowy, podeślij mi na PW link do niego - jeżeli to nie problem ![]() |