gptbanks.com i honeydollarz.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: gptbanks.com i honeydollarz.com (/Temat-gptbanks-com-i-honeydollarz-com-68275) |
gptbanks.com i honeydollarz.com - NowyKoles - 23-04-2013 20:07 Mam problem z tymi dwoma serwisami (gptbanks.com i honeydollarz.com). 'Mam info: Your account is currently marked as "Cheater". If you need any help please feel free to send us an help ticket. I nie wiem co robic. Dziwne bo nic nie kombinowalem z kontami. Jak to odkrecić? RE: gptbanks.com i honeydollarz.com - ciekma - 23-04-2013 20:27 Nie używałes żadnego programu vpn do zmiany ip? Jak nie to musisz napisać do nich ticketa z zapytaniem czego masz zablokowane konto skoro nic nie zrobiłeś złego. Mi 2 razy zablokowali i odblokowali w porządku admin RE: gptbanks.com i honeydollarz.com - NowyKoles - 23-04-2013 20:47 Ok poszły tickety, dzieki gptbanks.com i honeydollarz.com - Artinesse - 28-02-2018 21:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |